Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

VIDEO krádeže hrou: Zlodej ladnými pohybmi dotancoval k peňaženke!

Tancujúci zlodej z Prahy
Tancujúci zlodej z Prahy (Zdroj: YouTube)

PRAHA - Policajti nemohli veriť vlastným očiam! To, čo nedávno zachytili bezpečnostné kamery jedného z pražských hostelov, sa len tak často nevidí. Zlodej tancujúci pred recepciou sa snaží odpútať pozornosť komickými kreáciami až nakoniec pritancuje k lupu a ladne odskacká preč. Po týchto záberoch sa zrejme nejeden člen policajnej hliadky od smiechu chytal za brucho. Informoval o tom portál eurozpravy.cz.

Oko bezpečnostnej kamery hostelu na Husitskej ulici v pražskom Žižkove, zachytilo nevídanú zlodejskú akciu. Dlhoprstý v modrej mikine sa nenápadne vkráda vstupnými dverami, ktoré veľmi pomaly a ticho zatvára. Presvedčí sa, že vzduch je čistý a... spúšťa tanečné kreácie, za ktoré by sa nemusel hanbiť ani ten najväčší vymetač diskoték.

Ladnými pohybmi pritancuje až k recepcii, ktorú si dôsledne prezrie, a keď nič vhodné lupu nenachádza, opäť odtancuje do ďalšej miestnosti. "Za pár sekúnd prešiel do ďalšej miestnosti a tam zbadal kabelku. Z nej vytiahol peňaženku s dokladmi a hotovosťou a z hostelu odišiel," uviedla policajná hovorkyňa Jana Rösslerová.

Tancujúci zlodej je teraz na úteku a polícia po ňom pátra. Za krádež a neoprávnené zaobstaranie platobného prostriedku mu v prípade, že ho dolapia a odsúdia, hrozí až 2-ročné väzenie. Podľa záberov by mohol mať muž asi 25 rokov, je štíhlej postavy a vysoký asi 175 centimetrov. Česká polícia už požiadala o pomoc aj verejnosť.

Tancujúci zlodej v Prahe

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu