Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Záhadná smrť krásnej manželky multimilionára: Opitá zamrzla v aute!

Jonathan a Nicole kedysi tvorili šťastný pár. Zobraziť galériu (2)
Jonathan a Nicole kedysi tvorili šťastný pár. (Zdroj: polícia, daily mail)

LIVERPOOL - Žena bohatého britského architekta zamrzla v aute kvôli manželským škriepkam. Nicole Falkinghamová (†41) zomrela na podchladenie a akútnu otravu alkoholom po tom, ako zrejme zaspala vo vozidle na príjazdovej ceste k priateľom.

Nicole sa s Jonathanom Falkinghamom (50), majiteľom úspešnej firmy, stretla v roku 2003 a po rozvode s jeho predchádzajúcou ženou sa zosobášili. Pred rokom však prišlo k odcudzeniu manželov a dlhej sérií obvinení. Nicole, ktorá si dovtedy užívala závideniahodný životný štýl, sa odsťahovala na ich prerobenú usadlosť v hodnote milión libier a priateľom povedala, že začína rozvodové konanie s cieľom zabezpečiť si veľkorysé finančné vyrovnanie.

Nicole však zjavne svoje nové postavenie nezvládala a často ju vídali v rôznych podnikoch a kluboch. Tam sa zdržala aj 24. januára večer, kedy v liverpoolskom bare popíjala víno so svojimi priateľmi a náhle jej prišlo zle. Hoci personál privolal záchranku, skôr ako prišla, ju jej kamaráti odvliekli. Na druhý deň približne o desiatej predpoludním ju našli mŕtvu v zadnej časti čierneho Opelu Insignia po tom, čo nočné teploty klesli až na -2 stupne Celzia.

Prvé pitevné výsledky preukázali podchladenie a otravu alkoholom, ale polícia zatiaľ nedospela k žiadnym konkrétnym záverom. Tie príjme až po toxikologických testoch. Príčina smrti manželky promimentného podnikateľa je tak stále záhadou.

Ako sa však zdá, ani rozvodom by si neprilepšila, toľko, koľko mala v pláne. Najnovší stav účtov ukazuje, že Falkinghamova firma má dlhy vo výške 200 miliónov libier. Informoval portál dailymail.co.uk.

Záhadná smrť krásnej manželky
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: polícia, daily mail)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu