Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Stávkové spoločnosti favorizujú Zemana, Fischerovi veria čoraz menej

Miloš Zeman
Miloš Zeman (Zdroj: SITA)

PRAHA - Dlhodobo favorizovaný prezidentský kandidát, expremiér Jan Fischer, stratil v poslednom týždni kampane podľa bookmakerov tak výrazne, že môže byť ohrozený i jeho prípadný postup do druhého kola. Vyplýva to z informácií internetového serveru iDNES.cz.

Fischer prišiel o prvenstvo v prieskumoch verejnej mienky, ktorým dlho kraľoval, iba v uplynulých týždňoch, keď ho na ich čele vystriedal jeho už dlhší čas najvýraznejší konkurent, ďalší bývalý predseda vlády ČR Miloš Zeman.
      
Spomínané skutočnosti potvrdzuje aj vývoj kurzov jednotlivých stávkových spoločností, v ktorých si občania mohli dnes do 14.00 h vsadiť na budúceho prezidenta, čo mnohí aj urobili a nie vždy s malými sumami.
      
Spoločnosť Fortuna zmenila Fischerov kurz v poslednom týždni z pôvodných 1,75:1 na 6,5:1. V rovnakom čase zmenila i kurz Karla Schwarzenberga, no opačne - z pôvodných 15:1 na 5,5:1.
      
Podobný trend bol evidentný aj u ďalších stávkových kancelárií.
      
Spoločnosť Sazka favorizuje Miloša Zemana s kurzom 1,31:1, kým na Fischera i Schwarzenberga si ľudia mohli staviť pri zhodnom kurze 6:1.
      
Aj hovorca spoločnosti Tipsport Lubomír Ježek potvrdil, že Schwarzenbergova pozícia sa v ostatných dňoch môže porovnávať s Fischerovou.
      
Stávkové spoločnosti vidia príčinu zmien kurzov predovšetkým v predvolebných diskusiách, v ktorých podľa ich názoru Jan Fischer veľmi nepresvedčil.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu