Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Paul (†42) nezvládol obrovský žiaľ: Zomrela mu dcéra (†13), zabil sa!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: bostondrunkdrivingaccidentlawyerblog.com)

MANCHESTER - Paulovi Dyerovi sa zrútil svet po tom, ako mu pred časom zomrela dcéra. Už viac nedokázal čeliť obrovskému žiaľu a rozhodol sa dobrovoľne odísť z tohto sveta. Jeho príbeh dojal celú Veľkú Britániu.

Trinásťročná Molly zomrela pred dvoma rokmi na alergickú reakciu na orechy, keď si vyšla s mamou a kamarátkami na spoločnú večeru. Po tom, ako sa jej urobilo zle, ju rýchlo previezli do nemocnice, lekári však boli v tomto prípade bezmocní.

Smrť dievčiny podľa všetkého najťažšie prežíval jej otec. Po pohrebe chodil každý deň na cintorín a sedával pri dcérinom hrobe aj niekoľko hodín. "Keď zomrela, zomrel prakticky aj on. Veľmi ju miloval a hoci sa snažil, nedokázal bez nej žiť," povedala Mollyina stará mama.

Paul, ktorý pracoval ako manažér pre farmaceutickú firmu AstraZeneca, sa preto rozhodol pre radikálny krok. Spísal závet a zohnal si lieky na spanie. Potom si prenajal hotelovú izbu, kde všetko svoje trápenie navždy ukončil kombináciou liekov a alkoholu. Vedľa jeho tela ležal list, v ktorom sa ospravedlňuje svojej rodine: "Všetkých vás milujem, ale potrebujem byť so svojou princeznou. S láskou Paul."

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu