Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Ľuboš (†52) dlhy vyriešil dvoma guľkami: Vlastnú matku (†81) zavraždil zo zúfalstva!

Ľuboš sa topil v dlhoch
Ľuboš sa topil v dlhoch (Zdroj: FB)

PARTIZÁNSKE – Hrozná tragédia postihla v utorok rodinu Včelkovcov z Prievidze, ktorá v jeden deň prišla naraz o dvoch členov. Rana osudu je o to silnejšia, že milovanú matku Boženu (†81) zniesol zo sveta ich vlastný brat Ľuboš (†52), ktorý vražednú zbraň nakoniec obrátil aj proti sebe. Informácie o tom, čo zrejme viedlo šarmantného 50-tnika k tak otrasnému činu, priniesol denník Plus jeden deň.

K nešťastiu došlo tento týždeň v utorok, kedy sa Ľuboš Včelka z Prievidze rozhodol vziať svoju matku Boženu z domova dôchodcov na večernú prechádzku. Nič netušiacu mamičku nasadil do auta a odviezol za Partizánske, kde zastavil na nenápadnej poľnej cestičke. V tej chvíli sa rodinné stretnutie zmenilo na drámu. „52-ročný muž úmyselne zastrelil v aute zn. Renault  Laguna svoju 81-ročnú matku,“ informoval vtedy trenčiansky policajný hovorca Pavol Kudlička.

Zúfalý Ľuboš si zrejme uvedomil, čo spravil, a zavolal na 158. „Oznámil, že v svojom aute zabil svoju mamu a že chce spáchať samovraždu,“ dodal hovorca. Skôr ako stihla polícia doraziť na miesto, 50-tnik obrátil zbraň proti sebe a strelil si do hlavy. Po príchode ho našli ležať na zadnom sedadle vedľa nehybného tela matky, ešte dýchal. Po prevoze do nemocnice však svoj boj o život prehral.

Boženini známi z domova pre seniorov v Bojniciach nemôžu uveriť, že galantne pôsobiaci muž bol schopný tak ohavného činu. S matkou mal vraj láskyplný vzťah a lipol na nej. Ľuboš má podľa susedov veľmi ďaleko od chladnokrvného vraha, na ľudí vedel vždy veľmi dobre zapôsobiť. Svedčí o tom aj jeho profil na sociálnej sieti, na ktorej samého seba opisuje ako „príjemného, pohodového a z celého srdca milujúceho“ človeka.

Navonok možno pôsobil pohodovo, hlboko vo vnútri ho však trápila jeho finančná situácia, ktorá sa neustále zhoršovala. Ľuboš dokonca predal aj byt v Prievidzi, v ktorom býval spolu s mamou Boženou. Tú dal potom koncom augusta do domova dôchodcov. Kopiace sa dlhy, beznádej a zúfalstvo – to boli zrejme dôvody, pre ktoré mierumilovný 50-tnik vzal do ruky zbraň a ukončil svoje trápenie navždy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu