Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Hrôzostrašný pohreb: Matka ležala v truhle nahá, od krvi a zabalená v igelite!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: squidoo.com)

PARDUBICE – Rodina Trojákovcov z Pardubíc na pohreb svojej maminky tak skoro nezabudne. A to nie preto, že sa museli naposledy lúčiť s milovaným človekom, ale kvôli pracovníkom pohrebnej služby, ktorí svoju robotu maximálne odflákali. Namiesto toho, aby telo nebohej ženy obliekli do sviatočných šiat, nahú v igelite ju len tak uložili do truhly a oblečenie hodili bokom! Informoval o tom český portál tn.cz.

Posledná rozlúčka rodiny Trojákovcov s milovanou mamičkou sa zmenila na horor. Keď pozostalí naliehali, aby nechali truhlu počas obradu otvorenú, pracovníci pohrebnej služby sa ich od toho snažili za každú cenu odhovoriť. Žena bola údajne v takom stave, v akom by ju blízki určite vidieť nechceli a mali pravdu. „Maminka bola v igelitovom vreci nahá, od krvi a nebola vôbec nijak upravená,“ spomína na otrasný pohľad dcéra zosnulej Aneta Trojáková.

Namiesto toho, aby nebohú obliekli, jej šaty hodili len tak vedľa zakrvaveného tela do truhly. Pohrebná služba sa k neľudskému prístupu jej pracovníkov vyjadriť nechcela. Pred dcérou sa vraj namiesto ospravedlňovania len vyhovárali. „Ten pán mi povedal, či som už niekedy vyskúšala obliecť mokrého človeka. Tak som mu odpovedala, že dnes už som chcela maminku obliecť sama,“ hovorí o hrôzostrašnom zážitku dcéra.

Ospravedlnenia sa tak rodina nedočkala, pohrebná služba jej však aspoň vrátila 10-tisícovú zálohu za pohreb, čo je asi 400 eur. Pobúrení pozostalí sa už obrátili aj na políciu, otrasný prípad tak bude mať zrejme aj súdnu dohru. O nebohú ženu sa postarajú pracovníci pardubického krematória, vďaka ktorým bude môcť mať pani Trojáková už čoskoro dôstojný pohreb.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu