Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Dievča (14) sa obesilo v garáži luxusného rodičovského domu!

Dievča našli obesené v dome za 750-tisíc libier.
Dievča našli obesené v dome za 750-tisíc libier. (Zdroj: Daily Mail)

LONDÝN - Mladé dievča, ktoré roky skrývalo pred rodičmi svoje depresie, sa obesilo v ich luxusnom dome v anglickom Newbury. Alara Lawsononá aj hodiny pred svojou smrťou vyzerala absolútne spokojne. Pri odchode rodičov na bratov školský večierok, povedala mame, že ju miluje.

Po návrate domov otec Peter (62) a matka Marnie (47) našli svoje dievčatko obesené v garáži. Hoci sa ho záchranári snažili ešte hodinu priviesť k životu, nakoniec ho prehlásili za mŕtve.

Podľa rodičov Alara nikdy nevykazovala žiadne známky depresie a javila sa ako šťastné temperamentné dievča, ktoré je vychovávané v atmosfére lásky a pokoja.

Po jej smrti však našli zápisky, v ktorých uviedla, že už tri roky dusí v sebe obrovskú bolesť. Po vlaňajšom rozchode s priateľom sa jej skleslosť iba prehĺbila. Polícia našla v jej iPode smutné "emo" obrázky a eseje s názvami ako Temné tajomstvá, Chcem ťa jednoducho späť či Nádej a čas zomrieť.

Jej priateľka prezradila, že Alara bola mesiace pred smrťou iba svojím tieňom a zverila sa, že sa cíti nešťastne. Rodičia však o tom nemali ani potuchy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu