Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Dievčatko (†5) malo zabiť svoju rodinu: Spôsobilo pád vrtuľníka!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

PHOENIX - Po takmer troch rokoch od havárie vrtuľníka, pri ktorej zomrel americký multimilionár Thomas J. Stewart (†64), jeho dcéra Sydney (†5), manželka Madena (†40), jej brat (†38) a pilot (†63), prišli odborníci k záveru, čo bolo jej príčinou. Za vinníka nehody označili nerozvážny počin malého dievčatka, resp. otcovu nezodpovednosť.

K osudnej tragédii prišlo na Deň sv. Valentína v roku 2010, kedy boháč so svojou dcérkou na kolenách sedel na sedadle co-pilota. Dievča omylom koplo do ovládacieho panelu a kvôli zmäteným reakciám, ktoré nasledovali, sa vrtuľník zrútil.

Túto verziu však okamžite napadol rodinný právnik, podľa ktorého pád spôsobil chybný rotor. "Táto interpretácia nekorešponduje s našimi predchádzajúcimi vyšetrovaniami," povedal špecialista na letecké nehody Gary C. Robb na margo nových zistení.

Vrtuľník bol totiž krátko pred nehodou v oprave a rodina známeho multimilionára z Phoenixu sa domnieva, že tam treba hľadať príčinu. Čo sa vo vrtuľníku naozaj odohralo, zostane pravdepodobne už iba vecou dohadov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu