Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Sestrička súložila so zločincom v cele, vonku ich strážili kolegovia!

Cosfordová sexovala s násilníkom v tejto väznici
Cosfordová sexovala s násilníkom v tejto väznici (Zdroj: converseprisonnews.com)

LEEDS - Zdravotná sestra z anglického grófstva West Yorkshire bola odsúdená na tri roky nepodmienečne po tom, ako vyšlo najavo, že vo väzení udržiavala sexuálny pomer so zločincom. Nemravnicu navyše kryli jej kolegovia.

Brian McBride si odpykáva doživotie za niekoľkonásobné znásilnenie vo Wakefield Prison, jednej z najstráženejších väzníc v Británii. Dlhé chvíle si spríjemňoval sexom so zdravotnou sestrou, ktorá v zariadení pracovala.

Karen Cosfordová sa do svojho "rytiera v jasnej zbroji" šialene zamilovala a posielala mu zaľúbené sms správy na mobil, ktorý pre neho prepašovala za mreže. Zvyčajne v nich stáli vyznania ako "ty si môj svet" či "veľmi mi chýbaš". McBrideovi taktiež poslala ľúbostný list, ktorý chovanec skrýval v nádobe na cukor.

Štyridsaťsedemročná Karen súložila so svojím amantom vo väzenskej cele takmer vždy, keď mala službu. Pred dverami dávali pozor jej kolegovia Kevin Wilson, Carolyn Falloonová a Jacqueline Flynnová na to, aby milencov nikto nerušil. Náruživá dvojica raz bola dokonca prichytená, ako si to rozdáva na ošetrovni.

Aféra pred časom vyšla najavo a Cosfordovú, ktorej manžel pracuje v tej istej väznici, uznali vinnou z udržiavania intímneho pomeru s násilníkom a za nenahlásenie toho, že McBride mal mobilný telefón. Flynnovú a Wilsona odsúdili za to, že pomer nenahlásili svojim nadriadeným, na 15 mesiacov a Falloonovú na 21 mesiacov nepodmienečne.

"Je smutné vidieť štyroch ľudí, ktorí pracovali ako štátni zamestnanci, ako zneužili svoje postavenie na páchanie trestných činov. Mali by ísť ostatným príkladom, oni ale urobili pravý opak," povedal sudca David Hatton po vyhlásení rozsudku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu