Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Romneyho syn už nechce zbiť Obamu: Ospravedlnil sa mu

Barack Obama Zobraziť galériu (2)
Barack Obama (Zdroj: SITA)

MORRISON - Syn prezidentského kandidáta amerických republikánov Mitta Romneyho sa ospravedlnil prezidentovi Barackovi Obamovi za emotívne vyjadrenie na jeho adresu. Informovala o tom dnes agentúra AP. Tagg Romney (42) po druhej z trojice televíznych debát, ktorá sa uskutočnila 17. októbra, vyhlásil, že mal chuť udrieť Obamu za to, že označil jeho otca za klamára.

"Človek vstane zo stoličky a chce sa mu vybehnúť na diskusné pódium a dať mu ranu päsťou," vyjadril mladý Romney svoje pocity v rozhovore pre rozhlasovú stanicu v Severnej Karolíne. Súčasne však zdôraznil, že takáto reakcia nebola možná, jednak s ohľadom na prítomnosť tajných agentov, ale tiež preto, že verbálne konfrontácie patria k podstate volebného procesu. Hovorkyňa republikánskej prezidentskej kampane Amanda Hennebergová neskôr označila vyjadrenie Tagga Romneyho za žart, ktorým chcel len vyjadriť svoju frustráciu.

V pondelok, po poslednom z televíznych duelov, vyšiel Tagg na pódium spolu s ďalšími členmi Romneyho rodiny a kamery zachytili ako si podáva ruku a konverzuje s Obamom.

Predstaviteľ kampane Mitta Romneyho v utorok uviedol, že sa Tagg počas rozhovoru s Obamom za kontroverznú poznámku ospravedlnil. Podľa CNN to potvrdili aj zdroje z Obamovho tímu. Tagg Romney a ďalší štyria dospelí synovia republikánskeho kandidáta sa intenzívne zapájajú do jeho kampane pred novembrovými prezidentskými voľbami.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu