Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

V Čechách zabíjali opití Slováci: Kamaráta dobili a zakopali, vraždou sa chválili v krčme!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

VSETÍN – Opijáš zakončili vraždou! Alkoholická zábava troch kamarátov vo Valašskom Meziříčí vyvrcholila hádkou, ktorá pre jedného z nich skončila tragicky. V polovici júla ho na smrť dokopali dvaja Slováci (39,41), ktorí sa otrasným činom neváhali pochváliť kamarátom v krčme, čím na seba upútali pozornosť a putá na ruky si tak „navliekli sami“.

Nezvestného muža (†44) polícia hľadala už od polovice leta, kedy jeho zmiznutie ohlásili príbuzní. Niekoľkomesačná pátracia akcia však minulý týždeň skončila tragicky, keď jeho telo našli zakopané v provizórnom hrobe na dvore jedného z rodinných domov vo Vlašskom Meziříčí. Policajti už majú v rukách aj hlavných podozrivých. „Polícia obvinila dvoch Slovákov z vraždy muža (44) vo Valašskom Meziříčí,“ povedala krajská policajná hovorkyňa Jana Macalíková.

Slováci ešte v polovici júla spolu so svojou obeťou popíjali za jedným stolom v rodinnom dome vo Vsetíne. Keď bol však opijáš v plnom prúde, kamaráti sa začali hádať a slová vystriedali údery. Podgurážení slovenskí kamaráti zhodili muža na zem, kde dostával jednu ranu za druhou. „Nakoniec ho niekoľkokrát udreli do hlavy drevenou doskou. Po týchto silných úderoch muž zostal bezvládne ležať na zemi,“ dodala Macalíková.

Násilníci s údermi a kopancami prestali, až keď ich obeť bezvládne ležala na zemi. S cieľom zakryť stopy po beštiálnom čine strčili nehybné telo do spacieho vaku a vyniesli na dvor. Vrahovia sa následne vybrali do krčmy, kde sa svojím „hrdinským“ činom pochválili. „Dodatočne sme našli aj niekoľko ľudí, ktorým vrahovia povedali, že muža zabili,“ uviedla krajská hovorkyňa s tým, že ľudia ožratým mužom neverili a mysleli si, že ide len o „opilecké reči“.

Bezduché telo zavraždeného muža tak na dvore ležalo ešte asi tri dni, kedy sa vrahovia zo Slovenska rozhodli zničiť aj posledné dôkazy a muža v spacom vaku zakopali na dvore rodinného domu. Napriek tomu, že opilci sa svojím činom chválili, kade chodili, polícia až minulý týždeň dostala tip, kde by sa mohlo telo nebohého nachádzať a z provizórneho hrobu ho vykopali.

Oboch mužov následne zadržali a umiestnili do väzby. Svoj beštiálny čin zaryto popierajú, no v prípade dokázania viny im hrozí až 20-ročné väzenie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu