Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Dar od Simony Krainovej mi zmenil život

YES VISAGE Zobraziť galériu (6)
YES VISAGE (Zdroj: Yes Visage)

Pani Ivana sa prihlásila na výzvu Simony Krainovej do súťaže o skutočnú premenu tela. Síce sama neverila, že by ju mohli vybrať, ale prečo to neskúsiť.

Estetická klinika YES VISAGE v spolupráci s prestížnym dámskym časopisom vyhlásila súťaž o premenu so Simonou Krainovou.

12 cm a 10 kíl dole? Ako?

„Uverila som, že to nie je sen, až keď som sa stretla so Simonou, ktorá mi odovzdala preukaz na premenu. Stretla som sa so Simonou! Na skutočnej estetickej klinike, nie niekde v salóne, ktorých som už vyskúšala veľa,“ spomína s úsmevom pani Ivana. Najviac bola Ivana zvedavá, ako si poradia s jej bruškom a vonkajšími stehnami. Áno, niekoľkokrát som držala diétu, skúšala som cvičiť, ale žene vedia, že sú miesta, ktoré sa vás jednoducho držia, nech robíte, čo robíte. A kdeže pani Ivana už dlhodobo zápasí s týmito problémovými partiami, nikdy by nepodstúpila plastickú operáciu alebo nejaký zložitý chirurgický zákrok či liposukciu. Ako teda zmizlo tých 12 cm a 10 kíl z oblasti stehien a bruška?

Viac informácií na klinike YES VISAGE.

Dar od Simony Krainovej
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Yes Visage)

Do druhého dňa v 20 rokov starých džínsoch!

Klinika YES VISAGE ako najväčší špecialista na neinvazívne a mini-invazívne zákroky vykonáva ako prvá v Českej republike a Slovenskej republike svetovú novinku – laserem asistovanú liposukciu 2 v 1- SlimLipo – modernou ambulantnou a bezbolestnou technikou permanentného odstránenia nahromadeného podkožného tuku. Dokáže odstrániť akékoľvek množstvo prebytočného tuku v akejkoľvek problémovej partii v rámci jedného zákroku a zároveň ošetrenú kožu efektívne stiahne a navráti jej elasticitu. V oblasti nôh dokáže zároveň odstrániť tiež celulitídu. Skutočné odstránenie tuku. A to všetko bez narkózy, bez modrín, bez hospitalizácie v nemocnici a hlavne na trvalo! Už druhý deň sa môžete ísť sama bez akýchkoľvek obmedzení pochváliť v 20 rokov starých džínsoch kamarátkam. To bol aj prípad pani Ivany, ktorá obliekla svoje staré džínsy. „Je to zázrak!“ popísala nám Ivana, ktorá neverila, že by to skutočne mohlo byt také jednoduché.

Viac informácií na klinike YES VISAGE.

Dar od Simony Krainovej
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Yes Visage)

Bruško dole podľa vzoru Simony

Pre oblasť bruška vyskúšala pani Ivana neinvazívnu kryolipolýzu Zeltiq, s ktorou má skúsenosti aj Simona Krainová. Tá priznala, že aj ona sama bola z výsledku nadšená, keď vďaka kryo Zeltiq schudla 7 cm cez bruško po prvom pôrode, a to bez akýchkoľvek obmedzení. Kryolipolýza Zeltiq je najúčinnejšia plne neinvazívna redukcia tuku vôbec. V Bratislave, Prahe, Brne a Ostrave, vo všetkých týchto mestách prevádzkuje túto patentovanú technológiu len klinika YES VISAGE.

Viac informácií na klinike YES VISAGE.

Dar od Simony Krainovej
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Yes Visage)

Ako si váhu udržať?

Pani Ivana žiari od šťastia, má postavu, v akú už ani nedúfala a 10 kíl dole. Pritom sa nemusela nechať týrať týmom chirurgov. Ba naopak! „Keby som vedela, že je to také jednoduché, už by som to dávno vyskúšala,“ tvrdí nám Ivana. Ivana je dnes omnoho sebavedomejšia a sama priznáva že aj šťastnejšia. Ale nechce zaspať na vavrínoch a chce už aj sama pokračovať tak, aby všetko zostalo tak ako to je teraz. Zverila sa do rúk výživového a nutričného špecialistu, ktorého úspešne využíva na klinike YES VISAGE tiež napríklad Marianna Ďurianová, Elena Podzámská, Marta Jandová alebo Alice Bendová. Nič už nenecháva na náhodu.

Viac informácií na klinike YES VISAGE.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu