Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Simona Krainová sa stráca pred očami!

Simona Krainová Zobraziť galériu (5)
Simona Krainová (Zdroj: yesvisage)

Len nedávno médiá informovali o narodení druhého syna Bruna slávnej mamy Simony Krainovej (39). Top modelka porodila len pred 7 týždňami, jej postava však tomu dnes vôbec nenasvedčuje. Čo stojí za týmto rýchlym úbytkom váhy, s ktorým mamy väčšinou bojujú niekoľko mesiacov? Špekulácií sa objavilo viacero, my však poznáme pravdu.

Kam zmizli popôrodné kilá Simony?

To, že Simona dnes disponuje postavou z titulok módnych časopisov, nie je spôsobené ani stresom ani drastickými diétami. Okrem funkcie mamy, ktorú si plnými dúškami užíva, však už zarezáva naplno aj ako modelka. „V prvom rade som mamina, na prvom mieste je vždy moja rodina, aby boli deti v pohode, aby som nakojila Bruna,“ zdôrazňuje Simona. „Medzitým musím stíhať aj fotenie pre reklamné kampane a nový projekt s mojou agentúrou, rozhovory s novinármi a spoločenské akcie. Nemôžem všetkým povedať – počkajte, pred pár týždňami som porodila, musím si oddýchnuť a schudnúť pár kíl. Pri dvoch deťoch nemám čas na nič a tak som sa zverila do rúk odborníkov kliniky YES VISAGE. Som dlhé roky ich tvárou a klientkou súčasne. To je celé tajomstvo môjho chudnutia,“ dodáva s úsmevom Simona.
Viac info na http://www.yesvisage.sk

Simona Krainová sa stráca
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: yesvisage)


Tvárou a klientkou kliniky YES VISAGE je aj ďalšia vyťažená maminka. „Cítim sa výborne. Toto životné obdobie je pre mňa veľmi pozitívne. Aj keď spánok už nie je to, čo býval... Pre vylepšenie som vyskúšala novinku Pellevé a som príjemne prekvapená,“ vysvetľuje Marianna Ďurianová.

Už na druhý deň štíhla a vo forme!
Klinika YES VISAGE je najväčší expert na redukciu tuku a formovanie postavy v Čechách a na Slovensku. Disponuje top technológiami. Predstavíme Vám tri najväčšie zázraky pre dokonalú postavu. Absolútnym hitom je – vo svete najpopulárnejšia – laserom asistovaná liposukcia 2 v 1 – SlimLipo.  Je to ambulantná bezbolestná technika permanentného odstránenia nahromadeného podkožného tuku. Dokáže odstrániť ľubovoľné množstvo tuku v ktorejkoľvek časti tela počas jediného zákroku a súčasne efektívne stiahne kožu a vráti jej elasticitu. V oblasti nôh odstraňuje celulitídu. To všetko bez modrín, narkózy, hospitalizácie a hlavne navždy! Už na druhý deň sa môžete tešiť zo štíhleho tela a ísť nakupovať nový šatník menší o tri veľkosti.
Viac info na http://www.yesvisage.sk

Simona Krainová sa stráca
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: yesvisage)


Kilá navyše jednoducho zmrazte!
Ďalší zázrak, ktorý na počkanie zruší vaše faldy na bruchu, sa volá kryolipolýza ZELTIQ COOLSCULPTING. Je to najúčinnejšia  úplne neinvazívna redukcia tuku s najväčším rozsahom, pričom odstránenie je trvalé! Najlepšou reklamou je práve Simona, ktorá schudla  v oblasti brucha o 7 cm.
Viac info na http://www.yesvisage.sk

Simona Krainová sa stráca
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: yesvisage)


Preč s dvojitou bradou!
Dvojitá brada je častý problém. Zaujímavosťou je, že sa s ním môžu boriť aj štíhli ľudia. Existuje mnoho procedúr, ktoré vám sľúbia jej redukciu. Jediná metóda ho však dokáže odstrániť natrvalo. Bez narkózy, modrín a vyradenia z bežného pracovného života, skutočne odstráni tukové tkanivo v oblasti podbradku a vypne povolenú kožu - Laserové odstránenie technológiou SlimLipo.
Viac info na http://www.yesvisage.sk

Simona Krainová sa stráca
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: yesvisage)


Nové telo pod stromček
Klinika YES VISAGE v Bratislave je tento rok obzvlášť štedrá a ponúka darčekové poukazy na kompletné portfólio služieb skrášľovania, omladenia, starostlivosti o telo, pleť a vlasy, ku ktorým získate navyše bonus zdarma! Môžete ho využiť na preventívne vyšetrenie zdravia či profesionálne kadernícke služby salónu YES VIP, ktoré často využívajú aj Simona Krainová a Marianna Ďurianová. Alebo dostanete navyše 25% z hodnoty poukazu. Viac radosti, krásy a zdravia za menej peňazí. Všetky procedúry je možné naviac zakúpiť aj na splátky na počkanie priamo na recepcii kliniky.
viac info na http://www.yesvisage.sk

Simona Krainová sa stráca
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: yesvisage)

 

Viac  informacií na www.yesvisage.sk

-reklamná správa

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu