Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Doživotná pamiatka na Krainovú: Manžel sa jej nikdy nezbaví!

Manžel Simony Krainovej si nechal vytetovať na ruku s podobizňou manželky. Zobraziť galériu (14)
Manžel Simony Krainovej si nechal vytetovať na ruku s podobizňou manželky. (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA – Nezmazateľný prejav lásky! Manžel českej modelky Simony Krainovej (39) miluje svoju partnerku natoľko, že si dal vytetovať jej podobizeň na celú ruku. Urobil to pri príležitosti ich spoločného výročia. O záber pokreslenej časti tela sa kráska podelila na sociálnej sieti. Fotografiu doplnila informáciou o tom, ako sa s Karlom Vágnerom (38) zoznámili.

Dvojnásobná mamička Simona Krainová zverejnila na svojej facebookovej stránke šťastnú správu. Priaznivcov informovala o tom, že s manželom Karlom Vágnerom slávia tretie výročie ich vzťahu. Túto príležitosť sa obaja rozhodli patrične osláviť. Blondínkin partner však o čosi viac, než je v podobných prípadoch zvykom. Na ruku si nechal vytetovať veľký portrét krásnej modelky. „Za tri roky sme stihli dvoch synov a jedno tetovanie,“ napísala k záberu manželovej pokreslenej ruky Simona.

Krainová tiež prezradila, ako sa dali dokopy. „Dnes sú to presne tri roky a niekoľko hodín, čo som na Karla narazila na letisku v Prahe. Viem, že to znie ako klišé a mnohých to rozosmeje, ale vtedy by mi ani vo sne nenapadlo, že môj výlet do New Yorku skončí manželstvom, dvomi krásnymi synmi a túžbou prežiť s ním toľko rokov, koľko mi pánboh ešte nadelí,“ napísala nadšene blondínka. Tá dostala od manžela okrem tetovania aj lístky na koncert Jennifer Lopez, ktorý sa bude konať v hlavnom meste našich západných susedov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu