Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Romneyho manželka: Dramatická zmena života vďaka koňom!

Ann Romney
Ann Romney (Zdroj: SITA)

WASHINGTON - Manželka republikánskeho prezidentského kandidáta Mitta Romneyho uviedla v stredu, že láska ku koňom jej pomohla prekonať strach zo sklerózy multiplex, ktorá ju mohla pripútať na invalidný vozík.

Ann Romneyová vo vysielaní Good Morning America televízie ABC hovorila o depresii, ktorá sa jej zmocnila po diagnostikovaní sklerózy multiplex pred 14 rokmi.

"Bola som veľmi, veľmi slabá a robila som si starosti kvôli svojmu životu, mysliac si, že budem musieť byť na invalidnom vozíku," povedala Romneyová. Dodala, že jej život sa dramaticky zmenil vďaka koňom. Dali jej energiu a túžbu vstať z postele, keď bola taká chorá.

V inom rozhovore, vysielanom televíziou Fox, Romneyová uviedla, že okamžite po začiatku minulotýždňovej prezidentskej debaty vedela, kto vyhrá. Podľa vlastných slov po prvej otázke vedela, že jej manžel zvíťazí, pretože ukázal energiu.

Manželka republikánskeho kandidáta ostro odmietla obvinenia kampane amerického prezidenta Baracka Obamu, že Romney v diskusii klamal.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu