Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

Hromadné nehody na diaľniciach: Dokopy sa zrazilo 14 áut!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: euroinfo)

BRATISLAVA/PRAHA - Pri dnešnej dopravne nehode na diaľnici D2 pri Malackách, v smere z Bratislavy do Českej republiky, sa zrazilo dovedna osem áut. Nehoda sa stala krátko pred 16:00 a do zrážky sa dostalo päť osobných áut, dve dodávky a jedno nákladné vozidlo.

Ako informovalo operačné stredisko Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Bratislave, hasiči pri zásahu pomáhali zraneným, poskytli im prvú predlekársku pomoc a asistovali záchranárom pri naložení zranených so sanitiek.

Na mieste zasahovalo celkom 11 príslušníkov hasičského a záchranného zboru a použili tri kusy hasičskej techniky. V súčasnosti policajti dokumentujú miesto nehody a vykonávajú potrebné opatrenia. Po nehode bol úsek diaľnice neprejazdný. Podarilo sa ho sprejazdniť v rýchlom jazdnom pruhu krátko po pol piatej. Polícia žiada vodičov, aby sa tejto trase, pokiaľ je to možné, úplne vyhli a rešpektovali pokyny polície.


Až šesť kilometrov dlhé kolóny sa dnes popoludní v dopravnej špičke vytvorili na diaľnici D1 po tom, čo sa na 147 kilometri pri Velkom Meziříči v smere na Brno zrazilo šesť vozidiel. Pri nehode sa podľa informácií internetového serveru iDNES.cz zranili najmenej dve osoby.

Autostráda je v smere na Brno prejazdná iba cez odstavný pruh, uviedla hovorkyňa polície z Jihlavy Jana Kroutilová. Súčasne odporučila motoristom, aby sa miestu nehody podľa možnosti vyhli.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu