Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Dievča (19) sa v televízii priznalo k sexu za peniaze, našli ho mŕtve!

Ruth mal zavraždiť jej bývalý priateľ
Ruth mal zavraždiť jej bývalý priateľ (Zdroj: Hispanically Speaking News)

LIMA - Peruánka Ruth Thalia Sayasová Sanchezová (19) doplatila na svoju úprimnosť pred celý národom. V relácii Hodnota pravdy priznala, že pracovala v nočnom klube a dvakrát si nechala zaplatiť za sex. O dva mesiace ju našli mŕtvu.

Telo dievčiny objavili v sobotu. Pri pitve zistili v jej krvi stopy jedu a tiež mala známky po škrtení. Z vraždy obvinili jej bývalého priateľa Bryana Leivu. Dôvodom malo byť 15 000 solov (cca 4400 eur), ktoré Ruth dostala za svoje vystúpenie v šou. Bola prvou účastníčkou relácie, kde ľudia musia odpovedať na ťažké otázky zo svojho súkromia. Ich vierohodnosť sa overuje na detektore lži.

Podľa prokurátora sa bude ešte zisťovať, akú úlohu mal v osude dievčaťa televízny program: "Vyšetrovanie určí, či mal nejaký podiel, aj keď to podľa mňa vyzerá, že by to mohol byť podiel, ktorý nemal priamu súvislosť."

Podľa strýka dievčaťa ale s jej smrťou nemá vystúpenie v televízii nič spoločné. Aj tak ale peruánska rada pre rozhlas a televíziu mieni viac sledovať obsah podobných relácií. Informovali novinky.cz.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu