Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Prvá podoba potomka Williama a Kate: Takto by mohol vyzerať!

Približná podoba prvého potomka Williama a Kate podľa známeho grafika. Zobraziť galériu (13)
Približná podoba prvého potomka Williama a Kate podľa známeho grafika. (Zdroj: Morph Thing)

LONDÝN – Reakcie nenechali na seba dlho čakať! Odkedy kráľovský dvor vypustil správu o tehotenstve Kate Middleton (30), Britániu zaplavila vlna eufórie. Spolu s ňou sa však rozbehli aj zaujímavé dohady. V uplynulých hodinách sa spustil ošiaľ v podobe tipovania mena a svetlo sveta uzreli aj prvé skice predpokladanej podoby ďalšieho nasledovníka trónu.

Môžu sa tešiť na roztomilé bábätko! Aspoň tak to vyzerá podľa umelca menom Charanjeet Kondal, ktorý sa za pomoci grafických úprav pokúsil o tvárovú morfológiu očakávaného prírastku v kráľovskej rodine. Črty tváre Williama a Kate skombinoval tak, aby sa dieťa podobalo na oboch rodičov. Kreatívny výsledok nasledovne zverejnil na svojej webovej stránke Morph Thing.

Kondal vytvoril spolu dva obrázky, nakoľko zatiaľ nie je známe to, v akom mesiaci tehotenstva sa budúca kráľovná nachádza ani pohlavie potomka. No zatiaľ čo v tomto prípade ide skôr o nerealistickú a odľahčenú víziu, skutočný dôvod na radosť majú stávkové kancelárie.

Vojvodkyňa z Cambridge je síce pripútaná na nemocničné lôžko kvôli silnej nevoľnosti, britský národ však už špekuluje nad menom jej nenarodenej ratolesti. Ak by Kate na svet priviedla dievčatko, v hre koluje Elisabeth po jej prababičke a Williamovej babke, čiže súčasnej kráľovnej. Často skloňované je takisto meno zosnulej princeznej Diany. U chlapčenských mien je najviac v kurze John a Charles, za ktorými tesne nasleduje James.

„Plne očakávame, že sa stávkujúca verejnosť zapojí do špekulácií, ako sa dieťa bude volať. Keď sa William a Kate zosobášili, získali sme stávky v hodnote viac než milión libier a podobnú úroveň záujmu očakávame aj pred narodením ich prvého potomka,“ vyjadril sa hovorca jednej z tipovacích spoločností. Tá dokonca ponúka aj možnosť uhádnuť, akej farby bude mať dieťatko vlasy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu