Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Najkrajšou prirodzenou ženou je Kate Middleton: Vďačí za to škandálu?

Kate Middleton Zobraziť galériu (18)
Kate Middleton (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN – Nečakaná pocta! Po týždňoch hrôzy v znamení pikantných záberov, si Kate Middleton (30) môže konečne vydýchnuť. Škandál totiž utíchol a odhalil aj jedno prekvapivé pozitívum. Popularita budúcej kráľovnej u mužov i žien rapídne vzrástla. Až tak, že si ju zvolili za najkrajšiu prirodzenú ženu Británie.

Princovi Williamovi je čo závidieť! Aspoň podľa čerstvej ankety, v ktorej sa jeho zákonná polovička ocitla medzi prirodzenými kráskami na prvej priečke. Za kráľovnú nielen rodnej krajiny, ale i krásy si urodzenú Kate Middleton zvolila tisícka respondentov. Miláčik britského národa v tomto smere zosadil z trónu minuloročnú víťazku, ktorá sa tentoraz musela uspokojiť so striebornou pozíciou.

Vojvodkyňa z Cambridge sa nečakaného titulu dočkala len niekoľko týždňov po tom, čo jej obnažené intímne partie obleteli celý svet. Zlé jazyky si tak šuškajú, že k prvenstvu jej dopomohol práve pikantný škandál, vďaka ktorému sa Katini krajania dozvedeli, čo nosí pod plavkami. Za najoslnivejšiu dámu s prirodzeným pôvabom bola totiž dlhší čas považovaná moderátorka Holly Willoughby.

Bronzovú priečku obsadila herečka Keira Knightley a na štvrtom mieste sa ocitla modelka Kelly Brook. Do prvej desiatky sa prepracovala aj niekdajšia čarodejnica Emma Watson (6.), hviezda Titanicu Kate Winslet (8.), pričom rebríček, paradoxne, uzatvára Katina sestra Pippa Middleton.

Prieskum zastrešovala Leah Doherty, ktorá je obchodnou manažérkou vychytenej kozmetickej značky zameranej na starostlivosť o pleť. Tá tvrdí, že nenalíčených známych tvárí je ako šafranu: „Celebrity bez mejkapu sú niečo ako mimozemský koncept v ich svete. Napriek tomu sme si však nedávno všimli, že aj top popové hviezdy ako Lady Gaga a Rihanna začínajú uprednostňovať prirodzenosť.“ Zaujímavosťou je, že spomedzi nich si Briti vybrali práve Kate, ktorú bez líčidiel verejnosť nikdy nevidela.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu