Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Šokujúci prípad šialených rodičov z Bratislavy: Tri roky schovávali v posteli mŕtvu dcérku!

Dcérka Juraja H. a Alexandry H. zahynula za dverami tohto bytu Zobraziť galériu (9)
Dcérka Juraja H. a Alexandry H. zahynula za dverami tohto bytu (Zdroj: Vladimír Labát, facebook)

BRATISLAVA – Totálna bezcitnosť! Otrasný prípad, ktorý Slovensko zrejme ešte nezažilo, sa odohral za dverami jedného z bytov v Ružinove. Pri pohľade na detskú postieľku zamrazilo nejedného policajta, ležalo v nej totiž rozkladajúce sa telíčko malého dievčatka (†5)! Nález je o to hrôzostrašnejší, že mŕtvolka tam bez povšimnutia ležala až tri roky! Rodičia Alexandra H. (42) a Juraj H. (32), ktorí majú zrejme "na rukách krv" svojej dcérky, skončili v rukách polície.

Zásah, pri ktorom pravdepodobne prišlo zle aj skúseným policajtom, vykonávali včera večer na Koceľovej ulici 6 v bratislavskom Ružinove. Pohrebné auto, policajná páska a množstvo hliadok nasvedčovalo, že v dome sa muselo stať niečo hrozné. Podľa informácií mali v jednom z bytov nájsť mŕtvolku malého dievčatka, ktoré tam ležalo až tri roky!

 

Otrasný prípad v bratislavskom
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Vladimír Labát, facebook)

 

Má ísť o dcérku rodičov Alexandry H. a Juraja H., ktorí žili v prenájme na druhom poschodí. Matka, ktorá spolu s manželom dlhé roky kryla rozkladajúce sa telíčko, je dokonca v siedmom mesiaci tehotenstva. Či dievčatko, ktoré by malo dnes osem rokov, pripravila o život ona, manžel, alebo zomrelo prirodzenou smrťou, je v štádiu vyšetrovania. Všetko však nasvedčuje tomu, že za ohavným prípadom by mohla stáť Jurajova kriminálna minulosť.

Podľa výpovedí susedov mal byť totiž otec dievčatka už v minulosti trestaný za napadnutie a týranie manželky Alexandry. "Po tom, čo sa po štyroch rokoch vrátil z Leopoldova, začal sa správať slušnejšie," uviedla pre Topky susedka.

Otrasný prípad v bratislavskom
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Vladimír Labát, facebook)

 

Na to, že za dverami „podarenej“ rodinky nie je niečo v poriadku, upozorňovali susedia už niekoľkokrát. "Boli neznesiteľní. Často sa hádali a v noci sa z ich bytu ozýval hluk. Prednedávnom ženu dokonca vyhodil z bytu. Celú noc strávila vonku," povedala nám susedka. Na chodbách bytovky sa podľa ďalšieho suseda šíril aj smrad, ktorého zdrojom bolo zjavne telíčko v rozklade. Na dvere rodiny pravidelne klopali policajti aj sociálka, keď však nikto neotváral, odišli.

Polícia včera zadržala oboch rodičov s podozrením, že dievčatko zomrelom násilnou smrťou. "Privolaný lekár na mieste nevylúčil, že dievčatko zomrelo na následky zranení, ktoré mu spôsobila ďalšia osoba," povedala pre Topky bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová. Podľa našich informácii mali podozrivú matku po vypočúvaní prepustiť, jej manžela Juraja umiestnili do vyšetrovacej väzby, kde bude zrejme čeliť obvineniu zo zabitia. "V tejto súvislosti začal vyšetrovateľ PZ trestné stíhanie vo veci zločinu zabitia, ďalšie okolnosti sú predmetom vyšetrovania," dodala hovorkyňa.


 

Otrasný prípad v bratislavskom
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Vladimír Labát, facebook)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu