Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Desať rokov basy: Čech prinútil nevlastného syna súložiť s matkou!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRNO - Čech z Vysočiny sa dopúšťal domáceho násilia na svojich najbližších. Týrať mal manželku, svojich synov aj jedného nevlastného. Toho nepriamo znásilnil, keď ho nútil súložiť s matkou. Súd ho za to poslal na desať rokov do väzenia.

"Pod hrozbou násilia ho dotiahol k nahej matke a donútil ho s ňou vykonať súlož," uviedol štátny zástupca Jiří Morava. Jeho žena ho však podľa denníka Právo na súde bránila.

Podľa obžaloby mal všetkým chlapcom nadávať, biť ich a týrať psychicky. "Nevlastného syna škrtil, až omdlel," opísal Morava. Ďalej ich nútil behať okolo rybníka, cvičiť vonku a byť hore dlho do noci.

Mladík popísal aj to, ako ho v roku 2008 nútil súložiť s matkou. Tá ležala nahá na zemi a obžalovaný na nej sedel. Chlapca držal za ruku, aby neutiekol. Svoju ženu údajne týral pravidelne pod vplyvom alkoholu a raz vraj po nej dokonca hodil nôž.

Nevlastný syn zabránil ďalšiemu zneužívaniu tým, že v roku 2009 aj s ostatnými bratmi utiekol k babičke. Dnes má 18 rokov a po dosiahnutí dospelosti išiel s celou vecou na políciu.

Obžalovaný tvrdil, že obvinenia sú klamstvo a výmysel. Už v minulosti ho však súdili za zneužitie dcér. Súd mu nakoniec vymeral desaťročný trest.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu