Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Tréner karate mal zneužiť svoju zverenkyňu: Zamknutá v hoteli a trojdňový orál!

(Zdroj: TV MARKÍZA)

TRENČÍN – Na toto asi nikdy nezabudne! Tréner karate mal sexuálne zneužiť svoju vtedy len 17-ročnú zverenkyňu. Po šiestich rokoch sa prípad dostal pred súd. Ak trénerovi vinu dokážu, hrozí mu až 15 rokov vo väzení.

Pre mladú Martinu bol jej tréner karate autoritou. V roku 2006 ju pod zámienkou sústredenia vylákal na výlet do Prahy. Podľa Televízie Markíza ju tam mal údajne tri dni držať na hotelovej izbe a znemožniť jej voľný pohyb. O rok neskôr ju mal prilákať do svojho bytu. Podľa obžaloby ju mal ťahaním za vlasy prinútiť k orálnemu sexu. „Obžalovaný, ako tréner karate spáchal zločin sexuálneho násilia voči svojej zverenkyni," vyjadril sa pre Televíziu Markíza hovorca trenčianskeho súdu Michal Turák.

„To čo sa stalo, bolo naozaj veľmi ťažké pre mňa a ešte stále po šiestich rokoch to v sebe nemám uzavreté," povedala pre Televíziu Markíza Martina, ktorá mala byť zneužitá. Dodala, že k svojmu trénerovi karate necíti vôbec nič, len nechce, aby to znova spravil. 46-ročný tréner nepoprel, že so svojou zverenkyňou mal nadštandardný vzťah. Dokonca aj priznal, že spolu boli na výlete v Prahe. Obvinenia zo zneužitia však popiera. „Je to celé vymyslené a nie je to pravda,“ povedal obvinený tréner Dušan Hajmach Markíze. Ak mu súd vinu dokáže, hrozí mu až 15 rokov za mrežami.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu