Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Dievča má 4 deti so svojím otčimom: Zneužíval ho 14 rokov!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

LONDÝN - Nešťastná žena (29), ktorá svojmu nevlastnému otcovi porodila štyri deti, nemala veľmi na výber. Sexuálne ju zneužíval od jej pätnástich rokov a o rok neskôr už mali spolu dieťa. Na svet potom prišli ešte ďalšie tri, kým sa konečne odhodlala všetko povedať polícii.

"Nebol to život, ktorý by som si vybrala, ale musela som to akceptovať. Inak by bol veľmi agresívny. Stala sa z toho taká rutina," zverila sa žena Daily Mailu. Dodala, že po tom, čo sa im narodilo prvé dieťa, s ňou mal sex niekoľkokrát týždenne, zatiaľ čo všetci ostatní v dome spali.

Najšokujúcejšie na prípade však je, že ani sociálna pracovníčka, ktorú privolala jej matka, nič neurobila a znásilňovanie pokračovalo ďalej. Dokonca aj rodina to začala brať časom ako niečo normálne a tváriť sa, že sa nič zvláštne nedeje.

"Vždy som sa ho hrozne bála, kontroloval mi život. Nemám kam ísť, nemám žiadne peniaze, nič," posťažovala sa štvornásobná matka zo západného Yorkshiru, ktorá políciu zavolala až vtedy, keď ju donútil vyzliecť sa a kuchynským nožom rozpáral jej oblečenie.

Porozprávala jej o domácich pôrodoch a o tom, ako lekárovi musela klamať, že je to dôsledok nejakého romániku. "Nikdy som nemala normálne detstvo. Nikam som nechodila s kamarátmi. Stále som len trčala doma a upratovala," rozpráva zneužívaná žena, ktorá aj napriek spôsobu, akým prišli na svet, svoje deti miluje.

"Chcem teraz pochovať svoju minulosť a na všetko zabudnúť," dodala na záver. Nevlastný otec už stojí pred súdom a hrozí mu niekoľkoročné väzenie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu