Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Hororová cesta z diskotéky: Taxikár Roman znásilnil študentku (17)!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

TRENČÍN – Cesta taxíkom z piatkovej diskotéky v Trenčíne skončila pre mladú dievčinu hororovým zážitkom, na ktorý tak skoro nezabudne. Namiesto toho, aby ju taxikár Roman P. po nočnej zábave odviezol domov, v aute ju znásilnil! Útočník s čiernou minulosťou však všetko popiera a tvrdí, že tínedžerka s ním mala pohlavný styk dobrovoľne.

Študentka sa v sobotu skoro ráno vracala spolu s dvoma kamarátmi z diskotéky v Trenčíne. Pred luxusný hotel si zavolali taxík, do ktorého všetci traja nastúpili. Taxikár Roman P. najprv domov odviezol chlapcov a dievčinu odprevádzal ako poslednú. Avšak miesto toho, aby ju bezpečne dopravil domov, sa jej mal zmocniť a násilím ju prinútiť k sexu.

„Policajný vyšetrovateľ obvinil 34-ročného Trenčana zo zločinu znásilnenia,“ povedala nám trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová. Študentka sa všemožne bránila, no taxikár ju údajne chytil za ruky a znásilnil. Keď vystrašená dievčina hororový zážitok oznámila polícii, násilného taxikára zadržali na jeho stanovisku pred hotelom.

Keďže Roman už bol v minulosti za podobný čin trestaný, putoval rovno pred súd. Tam sa k sexu s dievčinou priznal, no zaryto popieral, že by ju znásilnil. „Pred sudkyňou obvinený povedal, že sa pridržiava svojej výpovede, v ktorej priznal pohlavný styk, avšak podľa jeho slov to nebolo proti vôli poškodenej,“ povedal pre Tv Markíza hovorca súdu Roman Tarabus.

Po včerajšom pojednávaní opäť skončil za mrežami pre podozrenie, že by mohol v ohavných násilnostiach pokračovať. „Sudca Okresného súdu v Trenčíne akceptoval návrh na jeho väzobné stíhanie,“ dodala Antalová. Násilník Roman tak teraz v cele čaká na rozsudok, ktorý by ho mohol zbaviť slobody až na niekoľko rokov. „V prípade dokázania viny mu hrozí väzenie na štyri až desať rokov,“ uviedla hovorkyňa. Prípad polícia naďalej vyšetruje.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu