Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Dychberúci nález polície: Na jazere plával kufor s rozloženým ľudským torzom!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

TORONTO - Ľudské torzo v značnom stave rozkladu našla kanadská polícia v kufri v jazere Ontario u Toronta. Nález by mohol súvisieť s vraždou matky, ktorej neúplné pozostatky boli nájdené na rôznych miestach Toronta minulý mesiac, napísala dnes agentúra AP.

Tento rok ide už o niekoľký prípad nájdeného rozštvrteného tela v Kanade a miestna polícia netuší, čo túto hroznú vlnu vyvolalo. Torontský policajný detektív Les Dunkley novinárom povedal, že kufor plávajúci na jazere uvideli ľudia na lodičke a pritiahli ho k brehu, kde ho polícia otvorila. Totožnosť obete ani jej pohlavie nebolo zatiaľ vzhľadom k stavu torza možné zistiť, a čaká sa na pitvu.

Minulý mesiac bola v rieke pri západnom Toronta objavená hlava, chodidlá a ruky ženy menom Liu Guanghua. O pár dní neskôr sa v potoku vo východnom Toronte našli dolnej časti jej nôh, bedro a paže. Trup sa zatiaľ nenašiel. Polícia medzitým obvinila z vraždy jej priateľa, s ktorým sa žena rozišla.

Dunkley dodal, že netuší, prečo polícia v Kanade tento rok nachádza toľko rozštvrtených ľudských pozostatkov. Minulý týždeň bolo u päty Niagarských vodopádov objavené ženské torzo; jeho súvislosti s prípadom Liu polícia vylúčila.

Tieto prípady priťahujú mimoriadnu pozornosť najmä po tom, čo bol tento rok kanadský pornoherec Luka Magnotta obvinený z vraždy za rozrezanie čínskeho študenta v Montreale. Časti jeho tela potom posielal politickým stranám a školám.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu