Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Doktor úchyl sa kajá zo znásilnenia asistentiek: Zuby krivé, prsia škaredé, ale snažila sa!

Barták si zahral v erotickom filme
Barták si zahral v erotickom filme (Zdroj: greb tn.cz)

PRAHA - Za dverami pražského súdu dnes začalo pojednávanie s doktorom Jaroslavom Bartákom, ktorého obžalovali z týrania a zneužívania asistentiek. Počas listovania 2-tisíc stranového spisu obohateného o kompromitujúce fotografie doktor úchyl s pokojom na duši a úsmevom na perách popísal búrlivé vzťahy s asistentkami, pekne jeden po druhom.

Dlho očakávaný proces so spolumajiteľom modranskej kliniky Jaroslavom Bartákom začal dnes ráno o 9:00 a s jednou prestávkou pokračoval až do popoludnia 15:15, kedy ho na dnes ukončili. Štátna zástupkyňa žiada od doktora úchyla, ktorý čelí obžalobe zo série znásilnení a krutého zaobchádzania s vlastnými asistentkami, odškodné vo výške 13 miliónov českých korún.

Barták sa "preslávil" aj  podľa neho historickým, ale zjavne eroticky ladeným filmom, v ktorom vystupuje ako rázny a neoblomný kardinál, ktorý na upálenie odsudzuje hriešne ženy. Počas niekoľkohodinového vypočúvania Barták stihol odhaliť búrlivé vzťahy so siedmymi asistentkami. Český denník priniesol jeho výpoveď aj s menami zneužitých žien:

Asistentka č.1: Martina R.

„Bola to prostitútka. Za jedno číslo chcela tri tisícky, za bozkávanie príplatok 20 tisíc a za pissing 50 tisíc,“ uviedol detaily Barták. Martinu chcel údajne aj utopiť, čo sa mu však nepodarilo. „Všetko si vymyslela, mala vyše 100 kilogramov, tú sa nedá utopiť,“ obhajoval sa.

Asistentka č. 2: Lucie J.

Lucia u Bartáka pracovala za 34 tisíc korún mesačne. „Bola pracovitá. Boli sme spolu dokonca aj na Filipínach. Chcel som ochutnať nejakú Filipínku, Lucia sa vrátila až ráno,“ opisuje vzťah s ďalšou z mileniek. Tejto dokonca zaplatil aj liposukciu a navštevoval s ňou výhradne luxusné hotely.

Asistentka č. 3: Kristýna K.

Kristýna má byť profesionálna pornoherečka, ktorá hrala už v niekoľkých filmoch. „Nespal som s ňou,“ tvrdí Barták a dodal, že by to nebolo to pravé. Myslel si o nej, že je volavka, ktorá by ho mohla skompromitovať.

Asistentka č. 4:  Nikol K.

Po pokuse o utopenie sa v tomto prípade doktor uchýlil na jednoduchší spôsob – otrávenie. „Bola to cigánka, ktorá sa prostitúciou živila. Jej obvinenie je spiknutie. Nič som jej do nápoju nenasypal."

Asistentka č. 5:  Zuzana Š.

„Platil som jej životnú poistku a v Taliansku som ju pozval na operu. Bola o niečo mladšia, ako ostatné,“ uviedol Barták s tým, že ostatné jeho asistentky boli vo veku 20 až 22 rokov. „Na kongrese v Číne bola reprezentatívna, ale inak brala množstvo liekov a k tomu sa aj rada napila,“ dodal. Rozpory so Zuzanou vysvetľoval tým, že sú obaja narodení v rovnakom znamení – leva.

Asistentka č. 6: Šárka N.

„Všetko robila pre peniaze. Manžel ju bil, a preto si skúsenosti z manželstva projektovala do mojej osoby,“ vysvetlil komplikovaný vzťah so Šárkou.

Asistentka č. 7: Monika K.

Táto dievčina sa ho údajne na pohovore spýtala: „Som opustený psík, ujmeš sa ma?“ S milenkou číslo sedem bol údajne aj v Emirátoch a na ceste tam mu prezradila, že je ku*va. „Stalo sa to, keď sme sa spolu rozprávali o tom, že tam chodí ženy zahalené a čo si o nej pomyslí veľvyslankyňa.“ Monika odpovedala stroho: „No čo by, že som ku*va.“

Dnešné pojednávanie však bolo plné aj iných perličiek, ktorými Barták zrejme pobavil, ale aj pobúril. O jednej z dievčin vyhlásil: „Zuby krivé, prsia škaredé, ale snažila sa.“ Obžalovaný doktor počas výpovede pokojne sedel s rukami na bruchu a občas sa usmial. Obvinenia však zaryto odmieta. „Do niektorých žien som sa zamiloval,“ zveril sa Barták. Či doktor so svojou bizarnou obhajobou u sudcu pochodí, sa dozvieme zajtra, kedy bude listovanie v 2-tisíc stranovom spise plnom škandalóznych odhalení pokračovať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu