Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Doktor úchyl vymetal diabla z asistentky: V emirátoch neprešiel kontrolou kvôli vibrátoru!

Barták si zahral v erotickom filme
Barták si zahral v erotickom filme (Zdroj: greb tn.cz)

PRAHA – Škandál pokračuje! Na zdĺhavom pojednávaní s Jaroslavom Bartákom, prezývaným doktor úchyl, dnes vypovedali ďalšie zneužívané asistentky. Jedna sa súdu zverila, že na ceste do zahraničia doktorovi colníci zabavili "arzenál" rôznych erotických pomôcok. Zvrhlík sa však obvineniam bráni zubami nechtami a kolegyniam vracia údery. O asistentke Milade dokonca prezradil, že bola posadnutá diablom! Informoval o tom český denník Blesk.

Škandalózny proces so zvrhlým doktorom z Čiech začal ešte minulý týždeň a v priebehu desiatich dní má byť na ňom vypočutých niekoľko jeho bývalých asistentiek. Ženy, ktoré sa o Bartákovi vyjadrujú ako o tyranovi a sexuálnom deviantovi, vraj podľa neho tiež nie sú najnevinnejšie. K jednej z bývalých kolegýň vraj dokonca musel volať exorcistu. „Mala sklony k sebapoškodzovaniu a v minulosti počúvala heavy metal. Skontaktoval som preto kardinála Duku a exorcistu z Malty. Obaja boli presvedčení, že je posadnutá zlým duchom a odporúčali mi vymetanie,“ povedal na adresu Milady, jednej z asistentiek.

Barták „strašidelným“ vyjadrením šokoval celú súdnu sieň, v ktorej dnes nechýbali ani znalci, ktorí posudzovali stav doktora, ako aj asistentiek. Podľa nich je to človek s poruchou osobnosti, ktorá sa prejavuje agresivitou a je aj nedisciplinovaným konzumentom alkoholu. Sexuológ sa však vyjadril, že je uňho ešte stále šanca na nápravu. Okrem výpovedí asistentiek zazneli sieňou aj Bartákove typické vyjadrenia, v ktorých nechýbali detaily plné sexu a násilností. Tri z obetí jeho veľkého sexuálneho apetítu teraz trpia posttraumatickou stresovou poruchou, pričom dve z nich museli byť hospitalizované u psychiatra.

Ďalšou pikoškou zo súdnej siene bola výpoveď asistentky Šárky, ktorá sudcovi porozprávala o kurióznej ceste do zahraničia. Bartáka vraj spolu s ňou zadržali na colnici po tom, čo objavili doktorov kufor preplnený erotickými pomôckami. Pri ceste do Spojených arabských emirátov neprešiel colnou kontrolou, v kufri mal totiž erotické pomôcky - vibrátory,“ spomína jedna z obetí. Bartáka potom ako zločinca odprevádzali až do krajiny, kde ho pustili. Už však bez hračiek.

Barták podľa žalobcu zneužil 11 žien, päť z nich sa pripojilo k trestnému riadeniu s požiadavkou na odškodnenie v celkovej výške 13 miliónov českých korún. Žalobkyňa ho viní z ôsmich trestných činov, z ktorých najzávažnejšie je znásilnenie. Kvôli údajnému spôsobeniu ťažkej ujmy tak hrozí lekárovi až dvanásťročné väzenie. Podľa žalobcu lekár zneužíval svoje postavenie nadriadeného a nútil asistentky na služobných cestách v cudzine aj vo svojej kancelárii k sexu. Barták sa od začiatku obhajuje tým, že proces je výsledok sprisahania proti nemu a odmieta, že by niektorému z dievčat ublížil.

Dievčatá mali okolo 23 rokov a týchto "intímnych asistentiek" mal Barták podľa svojich slov za dvadsať rokov najmenej pätnásť. Ich tím vraj obmieňal, pretože vzhľadom k náročnosti práce "bola ich životnosť zhruba rok". Boli to vraj jeho milenky, ktoré mal rád, a do niektorých sa aj zamiloval. Boli medzi nimi ale vraj aj prostitútky. Pred súdom sa označil ako katolík s liberálnym prístupom k sexu: je si vedomý toho, že sa dopúšťal zloby, ale katolícka vierouka podľa neho rozlišuje medzi cudzoložstvom ako ťažkým hriechom a ním páchaných smilstvom, ktoré je ľahším prehreškom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu