Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Horor v detskom domove: Zuzanku (6) znásilnili dvaja chlapci (14, 15)!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

PRAHA - Iba šesťročné české dievčatko doplatilo na pobyt v detskom domove na Plzeňsku. Napriek tomu, že jej toto prostredie malo nahradiť rodinu, Zuzanku tam znásilnili dvaja chlapci (14, 15).

Dievčatko pre nezhody rodičov úrady zverili do starostlivosti matke. Sociálka a súd jej však neskôr dieťa odobrali a dali ho do detského domova.

"Tu ju ale starší chovanci ústavu Tomáš (15) a Patrik (14) znásilnili. Dcérka mi doslova povedala, že jej tam strkali nejaké predmety a potom aj to, čo má otecko medzi nohami. Bolo mi z toho na zvracanie," povedal denníku Blesk Pavel (40).

Rodičov o šokujúcej udalosti neinformoval nikto z domova, ale dozvedeli sa o nej až od policajtov. "Zuzanka totiž nebola jediným dieťaťom, ktoré chlapci sexuálne zneužili. Ublížili aj trom ďalším dievčatkám. Tie mali od troch do šiestich rokov," dodal pre český denník otec.

Polícia je zatiaľ na informácie skúpa. "Vyšetrujeme prípad ohrozenia výchovy dieťaťa a znásilnenia maloletých osôb. Mladistvému ​​páchateľovi sme už odovzdali uznesenie o začatí trestného stíhania," povedala krajská policajná hovorkyňa Markéta Fialová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu