Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Doktor úchyl dostal za sexuálne obťažovanie 14 rokov: Som český Strauss-Kahn!

Barták si zahral aj v krátkom filme s pikantnými scénami
Barták si zahral aj v krátkom filme s pikantnými scénami (Zdroj: greb tn.cz)

PRAHA – Škandalózny proces s Doktorom Úchylom je na konci! Po niekoľkých pojednávaniach plných šokujúcich spovedí zneužívaných asistentiek doktora Jaroslava Bartáka, dnes súd konečne rozhodol o jeho vine. Za sexuálne útoky, znásilnenia, vydierania aj nátlaku ho poslal na 14 rokov do väzenia. Zvrhlý Barták si napriek tomu, ako vždy, rozsudok aj výpovede vypočul s rukami na bruchu a veľkým úsmevom na tvári. Informácie priniesol český denník Blesk.

Všetkým poškodeným asistentkám bude musieť navyše vyplatiť takmer 1,5 milióna českých korún, ako odškodné za rany, ktoré sa im budú hojiť zrejme celý život. Dnešné pojednávanie sa od predchádzajúcich nijak zvlášť nelíšilo. Psychicky traumatizované asistentky vypovedali o zvrhlostiach, do ktorých ich doktor Barták nútil, zatiaľ čo on s úsmevom na tvári pokojne sedel na lavici obžalovaného a krútil hlavou.

Jedna zo starších prísediacich dokonca nechutnosti, ktoré padali na súde jedna za druhou, nevydržala a odpadla. Z pojednávacej siene ju musela vyviezť sanitka rovno do nemocnice. Bartákovi pôvodne hrozilo 12 rokov väzenia, štátna zástupkyňa mu však navrhla až 15 a súd mu kompromisne naparil 14. Rozsudok však zatiaľ nie je právoplatný a zvrhlý doktor sa môže odvolať, čo s najväčšou pravdepodobnosťou aj spraví. Stále totiž trvá na svojej nevine a v obšírnej reči sa dokonca označil za českú obdobu šéfa MMF Straussa-Kahna, ktorého v máji minulého roka obvinila chyžná jedného z newyorských hotelov zo znásilnenia. Súdny proces bol však vo Francúzsku nakoniec prerušený kvôli spochybneniu dôveryhodnosti chyžnej.

Barták vo svojej hodinu a pol dlhej reči opísal všetko do posledného detailu. Sudca si vypočul každú jednu podrobnosť o pohlavných stykoch s asistentkami, ale aj to, ako často mali orgazmus. Doktor Úchyl dokonca priznal, že jeho rukami prešlo až 100 aistentiek. Štátna zástupkyňa lekára viní celkovo zo šiestich znásilnení, jedného vydierania, troch prípadov sexuálneho nátlaku a tiež z obmedzovania osobnej slobody. V niekoľkých prípadoch spôsobil ženám ťažkú ​​ujmu na zdraví a trpia posttraumatickou stresovou poruchou. Barták podľa žalobcov v rokoch 2006 až 2011 napadol desať asistentiek a matke jednej z nich sa vyhrážal.

Najväčšie zvrhlosti z pojednávaní s Doktorom Úchylom

Martina bola taká obézna, že sa nedala utopiť – Jedna z poškodených asistentiek Martina R. bola podľa Bartáka prostitútkou. „Za jedno číslo chcela tri tisícky, za bozkávanie príplatok 20 tisíc a za pissing 50 tisíc,“ uviedol detaily. Martinu chcel údajne aj utopiť, čo sa mu však našťastie nepodarilo. „Všetko si vymyslela, mala vyše 100 kilogramov, tú sa nedá utopiť,“ obhajoval sa.

Šárka to robila len pre peniaze – Ďalšia zo zneužitých asistentiek sa doktorovi údajne podvolila dobrovoľne a často uňho hľadala útočisko. „Všetko robila pre peniaze. Manžel ju bil, a preto si skúsenosti z manželstva projektovala do mojej osoby,“ vysvetlil komplikovaný vzťah.

Zuby krivé, prsia škaredé, ale snažila sa – Takýmito opovrhnutia hodnými slovami opísal Barták jednu zo svojich, ako ich nazýval, intímnych asistentiek.

Chcel ochutnať aj Filipínku – Pomocníčka Lucia u Bartáka pracovala za 34 tisíc korún mesačne. „Bola pracovitá. Boli sme spolu dokonca aj na Filipínach. Chcel som ochutnať nejakú Filipínku, Lucia sa vrátila až ráno,“ opisuje vzťah s ďalšou z mileniek. Tejto dokonca zaplatil aj liposukciu a navštevoval s ňou výhradne luxusné hotely.

Bola profesionálna pornoherečka – Povedal Barták o Kristíne, ktorá si mala zahrať v niekoľkých erotických filmoch. Napriek tomu zvrhlíka nepriťahovala.  „Nespal som s ňou,“ tvrdí Barták a dodal, že by to nebolo to pravé. Myslel si o nej, že je volavka, ktorá by ho mohla skompromitovať.

Nikol chcel otráviť - Po pokuse o utopenie sa v tomto prípade doktor uchýlil na jednoduchší spôsob – otrávenie. „Bola to cigánka, ktorá sa prostitúciou živila. Jej obvinenie je spiknutie. Nič som jej do nápoja nenasypal," povedal na margo obvinení zo strany asistentky Nikol.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu