Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Z učiteľky sexuálna predátorka: Zviedla žiaka (13) a súložila s ním na poli!

Rachel Petersová
Rachel Petersová (Zdroj: newsrt.co.uk)

DONCASTER - Britská učiteľka Rachel Petersová mala slabosť pre mladých chlapcov. S jedným takým si nejaký čas dopisovala na Facebooku. Nakoniec došlo aj na osobné stretnutie, keď ho počkala pred školou, odviezla za mesto a vyspala sa s ním.

Štyridsaťročná žena pracovala v školstve takmer dve dekády. Už minulý rok ju jej nadriadený varoval, aby so svojimi žiakmi neudržiavala dôvernejší vzťah, než aký je ten predpísaný školou. Petersovej pracovníci totiž upozornili na jej zjavnú náklonnosť voči istému študentovi, s ktorým síce nemala sex, ale prekročila prípustnú hranicu.

Matka jednej dcéry si však pokoj nedala. Vyhliadla si trinásťročného chlapca a začala s ním komunikovať na sociálnej sieti. Cez webkameru mu ukazovala prsia a posielala mu sms správy so sexuálnym obsahom.

V súdnych dokumentoch stojí, že zvrhlíčka si so žiakom po čase dohodla aj rande. Vyzdvihla ho pred školou, čím chlapcovi podľa sudkyne Kath Goddardovej "dala jasne najavo, že s ním chce mať pohlavný styk." Ten prebehol najprv v aute a potom vonku na poli. Intímny pomer dvojice pokračoval až dovtedy, kým učiteľka svojmu mladistvému milencovi nenavrhla, nech spolu utečú. Tento šialený nápad tínedžera vystrašil a zveril sa jednému z pedagógov.

Petersová spočiatku nevhodný vzťah zapierala, polícii sa ju ale podarilo usvedčiť na základe materiálu, ktorý našla v jej počítači. Žena bola za udržiavanie sexuálneho pomeru s chlapcom pod zákonom odsúdená na tri roky a tri mesiace nepodmienečne.

"Moja klientka vyjadruje veľkú ľútosť a hlboké výčitky svedomia. Uznáva, že jej správanie bolo nevhodné," uviedol po vyhlásení rozsudku obhajca Steven Crossley.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu