Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Učiteľka (30) prišla o prácu aj o slobodu: 10-krát sexovala so žiakom (15)

Rhonda Fordová
Rhonda Fordová (Zdroj: newson6.com)

CLAYTON - Rhonde Fordovej z Oklahomy hrozí až dvanásť rokov za mrežami po tom, ako sa priznala, že udržiavala intímny pomer s o polovicu mladším žiakom. Teraz si spytuje svedomie; chvíľa potešenia jej určite za to nestála.

Fordová čelí obvineniam zo sodomie a znásilnenia druhého stupňa. Jeden z jej študentov na polícii uviedol, že spolu sexovali. Dokopy to malo byť údajne až desaťkrát.

Že k intímnostiam naozaj došlo, potvrdzuje fakt, že chlapec bol schopný detailne popísať tetovanie v panvovej časti tela učiteľky, ktoré za normálnych okolností zakrýva oblečenie. "Milovali sme sa veľakrát. Vyskúšali sme aj orálny sex," povedal policajtom.

Rhonda sa okrem zakázaného sexu previnila aj tým, že tínedžerom zo školy, v ktorej učila, ponúkla alkohol. Dvaja chlapci a jedno dievča vypovedali, že keď jej pomáhali so sťahovaním, kúpila pre nich prepravku s tridsiatimi fľašami piva.

Súd s obvinenou sa má konať v januári. S kariérou pedagogičky sa však rozlúčila už v momente, keď si začala románik s neplnoletou osobou. "Nikto ju už ako učiteľku nezamestná. Dúfam ale, že dostane aspoň miernejší trest," uviedol Fordovej právnik Allen Malone.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu