Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Orgie v telocvični: Učiteľka (22) obcovala s tromi študentmi naraz!

Clarice Leeová
Clarice Leeová (Zdroj: morallowground.com)

TUCSON - Hotová sodoma gomora sa pred pár dňami odohrala v telocvični strednej školy v arizonskom meste Tucson. Mladá učiteľka si tam užívala nie s jedným, ale rovno tromi študentmi, pričom celý akt je zaznamenaný aj na videu. Zvrhlíčku teraz vyšetruje polícia.

Dvadsaťdvaročná Clarice Leeová minulý piatok počas obednej prestávky naviedla šesť mladíkov k tomu, aby s ňou išli do starej telocvične na internátoch a tam sa s polovicou z nich vyspala. Zvyšní traja sa pozerali a všetko si nakrútili na mobilný telefón.

Pedagogičku polícia zatkla po tom, ako o incidente dostala tip. K dispozícii má aj inkrimované video, na ktorom je Clarice zachytená, ako obcuje s tínedžermi vo veku 16 až 18 rokov. "Súdiac podľa záznamu, súlož trvala niekoľko minút. Zatiaľ nevieme, či sa dostal na internet," uviedla Cindy Mechtelová z policajného oddelenia zaoberajúceho sa zneužívaním detí a mladistvých.

Leeovú v utorok zatkli a obvinili zo sexuálneho kontaktu s maloletými osobami, informoval portál detroitnewsday.com. Hneď nato ju vyhodili zo školy, v ktorej pracovala od augusta minulého roka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu