Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Bizarná pátracia akcia: Stratená turistka pomáhala hľadať sama seba!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

ISLAND - Rozsiahla pátracia akcia po stratenej turistke na Islande mala kurióznu dohru. Nakoniec sa totiž ukázalo, že nič netušiaca žena bola v skupinke tých, čo ju mali nájsť. Vďaka nedorozumeniu a ďalším okolnostiam sa jej podarilo hľadať samu seba!

Viac ako 50 ľudí sa v sobotu popoludní podieľalo na rozsiahlej pátracej a záchrannej operácii v okolí sopečného regiónu Eldgja na juhu Islandu. Políciu do oblasti privolali po tom, čo sa jedna z členiek zájazdu vyše hodiny nevracala späť do autobusu.

Opis hovoril o žene "ázijského pôvodu, vo veku 20-30 rokov, asi 160 cm vysokej, ktorá má na sebe tmavé oblečenie a hovorí plynule po anglicky". Ani na základe týchto informácií však žena netušila, že hovoria o nej, hoci bola po celý čas na palube autobusu.

Za celý zmätok mohlo zlé spočítanie pasažierov, ako aj to, že žena sa medzičasom prezliekla. Podľa dostupných správ na miesto mali vyslať aj vrtuľník, ale pre hmlu museli tieto plány zrušiť.

Pátranie bolo nakoniec odvolané o tretej hodine ráno po tom, čo stratenú turistku "našli" živú a zdravú pekne v skupinke patriacej k zájazdu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu