Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Publikovanie záberov nahého Harryho nariadil sám Murdoch

James Murdoch
James Murdoch

LONDÝN - Bulvárny denník The Sun, ktorý ako prvý denník v Británii zverejnil fotografie nahého princa Harryho v Las Vegas, tak vraj urobil na základe osobného príkazu svojho majiteľa Ruperta Murdocha. Na svojich internetových stránkach to dnes napísal denník The Independent.

 

 

Spoločnosť News International, ktorá The Sun vydáva, sa k tvrdeniu Independentu odmietla vyjadriť. Bulvárny denník skôr uviedol, že zábery publikoval napriek dôraznému varovaniu britskej kráľovskej rodiny, pretože mu ide o slobodu tlače.

Sám Murdoch sa dnes na Twitteri zastal princa Harryho, na ktorého sa kvôli fotografiám zniesla od časti verejnosti kritika. "Princ Harry. Dajte mu pokoj. Je možno tak či onak platený z verejných prostriedkov, ale verejnosť ho miluje, aj keď si užíva Las Vegas," napísal magnát.

Práve v Las Vegas sa v poradí tretí následník britského trónu nedávno na súkromnom večierku zabával s priateľmi v spoločnosti pozvaných dievčat. Niekto ho pritom vyfotografoval v Adamovom rúchu a k nevôli kráľovskej rodiny sa zábery rýchlo rozšírili po internete.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu