Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

11 lekárov a sestier nechalo zomrieť pacienta na schodoch!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

LONDÝN - Jedenásť lekárov, sestier a ďalších členov personálu nemocnice Walsall Manor Hospital v britskom West Midlands postavili mimo službu po tom, čo úplne ľahostajne nechali zomrieť pacienta (†46) na schodoch.

Muž prišiel do nemocnice s bolesťami na hrudi, ale personál si na neho nenašiel čas, tak sa išiel podľa svedkov von vydýchať. Na schodoch budovy skolaboval, avšak nikto mu nepomohol. Okoloidúci si ho ľahostajne natáčali na mobil a zďaleka ho pozoroval pofajčievajúci hlúčik sestier.

"Ten muž jednoducho spadol a už sa nezdvihol. Nikomu nenapadlo mu pomôcť. Nechali ho tam umrieť," popísal situáciu svedok. "Nemohol som uveriť, keď si ho niektorí ešte natáčali na mobil a smiali sa mu. Najhoršie ale je, že nikomu z nemocničného personálu ani nenapadlo, že by to mala byť ich povinnosť tomu nebohému mužovi pomôcť. Nikto si nezaslúži zomrieť takto nedôstojne. Dúfam, že budú exemplárne potrestaní."

Ľahostajných zamestnancov nemocnice suspendovali a prípad sa intenzívne vyšetruje. Výsledky určia, či bude z mužovej smrti niekto obvinený.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu