Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Český lekár znásilňoval asistentky: Komplex zo 7-centimetrového penisu!

Bartáka odvádza polícia
Bartáka odvádza polícia (Zdroj: repro idnes.cz)

PRAHA - Český lekár Jaroslav Barták (53), ktorý je obvinený z toho, že bil, týral a znásilňoval svoje asistentky, tak zrejme konal kvôli komplexu zo svojej mužnosti. Príroda totiž k nemu príliš štedrá nebola a obdarila ho len siedmimi centimetrami, s čím sa nevedel zmieriť.

Spolumajiteľ pražskej Polikliniky Modřany nepatrí k tým najatraktívnejším mužom. Je nízky, kožu má porastenú bradavicami, neustále mu páchne z úst, ale čo ho najviac trápi, je jeho miniatúrny penis. "Je to nielen o malom prirodzení, ale aj o malom egu," povedal pre Blesk sexuológ Ondřej Trojan.

Práve to mohla byť príčina Bartákovho agresívneho správania voči ženám, ktoré pre neho pracovali. Chcel si dokázať, že je muž. "U Bartáka podľa všetkého ide o ťažkú ​​poruchu osobnosti a veľkosť pohlavného údu pravdepodobne túto anomáliu ešte podčiarkla," dodal Trojan.

Súdni znalci z odboru sexuológie a psychiatrie vypracovali na lekára posudok. V ňom stojí: "Genitálie bez nápadnosti, penis cca 70x28 mm."  Každému je určite jasné, že tieto údaje sú hlboko podpriemerné. Dĺžka pýchy českých mužov dosahuje v priemere desať centimetrov v pokojnom a okolo pätnásť centimetrov v stoporenom stave.

Barták čelí obvineniu zo znásilnenia, sexuálneho nátlaku, vydierania, nebezpečného vyhrážania sa, ťažkej ujmy na zdraví, obmedzovania osobnej slobody a nedovolenej výroby a iného nakladania s omamnými a psychotropnými látkami a jedmi. V prípade odsúdenia mu hrozí až dvanásť rokov väzenia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu