Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Spoveď asistentky doktora úchyla: Sex do trojky a spermie vo vlasoch proti vôli!

Úchylný doktor si zahral aj v erotickom filme
Úchylný doktor si zahral aj v erotickom filme (Zdroj: greb tn.cz)

PRAHA - Kuriózne pojednávanie s Jaroslavom Bartákom, prezývaným aj doktor úchyl, pokračuje! Obžalovaný si tradične s rukami na bruchu a úsmevom na perách vypočul ďalšie výpovede zneužívaných asistentiek. Množstvo zvrhlostí, ktoré museli obete údajného tyrana znášať, sa neustále kopí. Zvráteného doktora vraj najviac zo všetkého vzrušovali zvedavé pohľady ľudí na jeho nahé telo!

Jedna zvrhlosť za druhou. V takomto duchu sa vedie pojednávanie, na ktorom dnes vypovedala ďalšia z doktorových asistentiek Lucia. Opisovala jeho zvrátené chúťky, ktorými sa netajil ani pre cudzími, skôr naopak. „Barták sa pri bazéne vyzliekol donaha. Ľudia raňajkovali a pozorovali ho pritom. To ho vzrušovalo,“ spomína si na ich spoločný pobyt vo Filipínach.

Doktor úchyl sa vraj prezentoval ako silne veriaci, a preto Luciu vzal na omšu do kostola. Modlenie k Bohu však nebolo to pravé čo Bartáka do svätyne lákalo. „Povedal, že by vyšu*al všetky mladé Filipínky, čo tam boli,“ pokračuje vo výpovedi s tým, že hriešne myšlienky ho neopúšťali nikdy: „Pred veľvyslancom povedal, že chce niekoho ďalšieho do trojky (Filipínku).“

V hoteli si neskôr objednal masáž a od Lucii opäť žiadal skupinový sex. „Keď videl, že s ním spať nebudem, odišiel na toaletu. Keď sa vrátil mal na rukách svoje spermie. Utrel si ich o moju tvár a o vlasy,“ opisuje nechutný zážitok Lucia.

Doktorov exhibicionizmus však nebolo to pravé, čím Lucia trpela. Na návštevu filipínskeho nočného klubu nikdy nezabudne. „Barták si tam hneď objednal prostitútku a priviedol ju ku stolu. Chcel ísť s ňou a so mnou do postele,“ opisuje. Zhrozenej asistentke dal do ruky kameru a nútil ju, aby ho pri styku s Filipínkou točila. Lucia sa však nahnevala a odišla z izby.

Neskôr mu napísala SMS, že príde ráno, no Barták ju žiadal, aby sa vrátila. Asistentka nanešťastie poslúchla a po návrate do izby začalo peklo. „Držal ma za vlasy a nútil ma pozerať sa na film. Udieral ma päsťou a škrtil,“ prezradila a dodala, že sa jej pritom vyhrážal zničením rodiny. Dobitej žene sa nachvíľu z rúk tyrana podarilo vymaniť a to muža ešte viac rozčúlilo. „Chytil ma a hlavu mi udrel o stenu,“ dodala.

Jaroslav Barták, tak ako ostatné dni tvrdil, že jeho asistentky s ním mali pohlavný styk dobrovoľne. Súd je zataiľ naplánovaný na desať pojednávacích dní. Ak obžalovanému vinu dokážu, hrozí mu až 12-ročný trest. Doktora zadržala vlani v auguste na pražskom letisku polícia a súd naňho uvalil väzbu. Bol obvinený zo spáchania rôznych činov s prevažne sexuálnym motívom.

Okrem znásilnení čelí obžalobe z vydierania, ublíženia na zdraví, vyhrážaní a obmedzovaní osobnej slobody. Barták v kancelárii alebo na služobných cestách nútil k pohlavnému styku svoje asistentky. Pokiaľ mu neboli po vôli, vyhrážal sa im a na uspokojenie svojich sexuálnych potrieb neváhal opakovane použiť aj drogy, ktoré obetiam sypal do pitia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu