Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Perverzný majiteľ penziónu: Hostí si tajne natáčal pri sexe!

Jonathan Wough Zobraziť galériu (3)
Jonathan Wough

YORK - Z majiteľa penziónu v britskej rekreačnej oblasti Whitby sa vykľul poriadny úchylák. Do izieb totiž ukryl kameru, pomocou ktorej hostí pozoroval pri sexe. Zábery si potom púšťal v televízii a uspokojoval sa pri nich.

Jonathan Waugh svoj plán domyslel do najmenšieho detailu. Aby mohol špehovať návštevníkov svojho ubytovacieho zariadenia, do špeciálne upraveného budíka, ktorý postavil na stolík pri posteli, namontoval kameru s nočným videním. Izby navyše prenajímal len párom, ktorých si pri sexuálnych radovánkach natáčal dlhšie ako rok. Video si potom päťdesiattriročný muž púšťal na veľkoplošnej obrazovke a ukájal sa pri nich.

Izba v penzióne Easter Cottage
Zobraziť galériu (3)
Izba v penzióne Easter Cottage  (Zdroj: rossparry.co.uk)

Waughovo zvrhlé hobby odhalil až bývalý policajt, ktorý počas dovolenky s manželkou ochorel. Keď ležal v posteli, pohľad mu padol na budík, ktorý vraj vyzeral dosť podozrivo. A nemýlil  sa. Objavil v ňom totiž kameru a pamäťovú kartu a okamžite všetko ohlásil na polícii.

Na súde Waugh priznal, že je na porne závislý od svojich dvadsiatich rokov a dodal, že si kameru zaobstaral na internete. Za voyerizmus a ďalšie sexuálne prečiny si odsedí dvanásť mesiacov a po skončení trestu sa bude musieť liečiť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu