Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Smutný príbeh: V dvanástich išla šliapať, aby mala na heroín!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

LONDÝN - Utiekla z detského domova, aby mohla prostituovať a zarobiť si tak na drogy. Smutný príbeh dvanásťročnej Emmy, bohužiaľ vôbec nie je ojediný. Objavuje sa čoraz viac prípadov dievčat, ktoré kvôli vidine návykových látok robia veci, ku ktorým by sa zrejme za normálnych okolností neznížili.

Život mladej dievčiny je na zaplakanie. Za posledné dva roky vystriedala štrnásť zariadení, ktorých pravidlá nerešpektovala a robila si, čo chcela. Vonku sa pohybovala aj neskoro večer, hoci je to zakázané a čo je ešte horšie, nikoho príliš nezaujímalo, keď sa v noci nevrátila vôbec.

"Chcela som nájsť lásku, tak som sa dostala k drogám a pasákovi," opisuje svoju cestu za prostitúciou Emma. "Personál sa vôbec nestaral o to, čo robím. Bola som na heroíne a robila svoju "prácu"."

V detských domovoch vo Veľkej Británii žije asi 1800 dievčat. Za posledných päť rokov je evidovaných vyše 600 prípadov, keď chovankyne potajomky odchádzajú preč, aby si mohli zarobiť sexom. Niektoré z nich sa do domovov prestali vracať úplne, napísal Blesk.cz.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu