Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Práca snov? Pražskí policajti budú "strážiť" prostitútky vo výkladoch!

Prostitútky v oknách sú vraj iba tanečnice
Prostitútky v oknách sú vraj iba tanečnice (Zdroj: reprofoto idnes.cz)

PRAHA - Problémy pražského magistrátu s prostitúciou v jeho prvej mestskej časti pokračujú aj naďalej. Momentálne však úrad prišiel s nápadom, ako situáciu dočasne vyriešiť. Pred výkladmi s ľahkými dievčatami budú stáť strážnici, ktorí majú odradiť zákazníkov a pokaziť kšefty.

"Zákazníkov prostitútok sa pokúsi odradiť stála hliadka mestských policajtov, služobné vozidlo bude parkovať priamo pred klubom v ulici Ve šmečkách," povedal agentúre Mediafax šéf pražských strážnikov Ludvík Klema.

Erotický klub totiž láka zákazníkov prostredníctvom výkladov so živými tanečnicami zhruba od začiatku mája. Dievčatá sa ponúkajú v jednotlivých okienkach rovnako ako napríklad v Amsterdame. Takýto klub v centre metropoly magistrát odmieta, ale žiadny úrad nemá možnosť podnik uzavrieť. Prevádzkovateľ podniku navyše hovorí, že nejde o prostitútky ale tanečnice.

A pretože súčasná vyhláška iba obmedzuje propagáciu erotických služieb, ale nezakazuje vznik erotických zariadení, má magistrát smolu. Teda do doby, než sa mu podarí presadiť novú vyhlášku, sa muži v uniformách mestskej polície budú kochať pohľadom na vlniace sa dievčatá odhadzujúce zvršky. Uviedol portál tn.cz.

Úsmevnú situáciu dokresľuje aj fakt, že prostitútky svojim klientom hovoria, že polícia im vlastne robí ochranku a že teda pracujú v najbezpečnejšom podniku v Prahe. "Svojím spôsobom, bohužiaľ, majú pravdu," dodal Klema.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu