Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Ťažký údel "násťročných" prostitútok: Styk za 50 centov a 20 zákazníkov denne!

Hashi uspokojuje zákazníka Zobraziť galériu (3)
Hashi uspokojuje zákazníka (Zdroj: newsindia-times.com)

TANGAIL - Jedenásťročná prostitútka chce pribrať. Na zaoblené krivky totiž letí viac zákazníkov. Prehltne preto pilulku Oradexon, ktorá slúži k tomu, aby stlstol dobytok. Takáto je situácia v moslimskom Bangladéši. Podľa neoficiálnych informácií v krajine pôsobí až 150 tisíc kňažiek lásky.

Chudobné rodiny na tamojšom vidieku predávajú svoje malé dcéry v prepočte za 180 eur. Podobne na tom bola aj dnes už sedemnásťročná Hashi. Tú nalákala do obchodu so sexom obchodníčka s ľuďmi, ktorá ju predala do nevestinca vo štvrti Kandapara.

Vtedy bolo malé dievča podvyživené a príliš veľký záujem o neho nebol. Bordelmama ju preto donútila brať steroidy určené pre dobytok, aby rýchlejšie pribrala a bola tak atraktívnejšia. "Existuje veľký rozdiel medzi tým, ako vyzerám teraz a ako som vyzerala v detstve," povedala Hašim. "Teraz som schopná denne obslúžiť veľa zákazníkov. Niekedy až pätnásť," chváli sa matka štvorročného syna.

Svojich zákazníkov obsluhuje v chatrči z vlnitého plechu, ale aj keď má záujemcov dosť, príliš veľa si nezarobí. Ceny začínajú v prepočte na 50 centoch za styk. "Keď jeden deň nemám žiadnych klientov, tak na druhý deň si nemám za čo kúpiť jedlo," zveruje sa Hashi.

Väčšina peňazí, ktoré zarobí, ide do vreciek majiteľkám nevestincov. Tie totiž razia filozofiu, že si dievčatá musia odpracovať to, čo za ne nevestinec zaplatil. Navyše sú závislé na Oradexone, ktorý im pomáha dosiahnuť sexi kriviek. Pri dlhodobom užívaní môže oradexon spôsobiť cukrovku a vyrážky.

Hashi ho sa ale s jeho užívaním nechystá prestať. Svojho potomka, o ktorého sa starajú jej príbuzní, nevidela už dva roky. Napriek tomu je jej hlavnou motiváciou. "Priala by som si pre neho našetriť nejaké peniaze." Otázkou však zostáva, či ho ešte niekedy uvidí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu