Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Traja Rómovia zmlátili chlapca (15): Nedal im cigaretu, prišiel o obličku!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Sun)

BŘECLAV - Traja výrastkovia rómskej národnosti napadli v nedeľu večer pätnásťročného chlapca po tom, čo ho požiadali o cigaretu. Tínedžer im žiadnu nedal a skončil za to v nemocnici s ťažkými vnútornými zraneniami.

Keď skončili, chlapec z posledných síl zavolal mame, ktorá ho doviezla do nemocnice. Lekári ho museli ihneď operovať, lebo bol v priamom ohrození života. Pri bitke utrpel vnútorné krvácanie, mal poškodenú pečeň, slezinu a natrhnutú obličku, ktorú mu odobrali.

"O napadnutí zatiaľ veľa nevieme. Obeť ešte nevypovedala. Mladíka malo napadnúť niekoľko páchateľov medzi ôsmou až deviatou hodinou. Príčiny útoku nie sú doteraz známe," uviedla hovorkyňa polície Kamila Haraštová.

"Prišli k nemu traja rómski občania a chceli od neho cigaretu. Keď povedal, že nemá, zvalil ho na zem a zbili. Okolo nákupného centra, kde ho napadli, sa podobných skupín pohybuje veľa a môj syn nie je prvým, koho títo ľudia zmlátili," povedala vystrašená a zároveň rozhorčená chlapcova matka. Informoval o tom Blesk.cz.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu