Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Sexuálna obeť: Tínedžerka za deň uspokojila 176 mužov!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: mrscottyl.blogspot.com)

BUKUREŠŤ - Takýto škandál Rumunsko už dávno nezažilo. Na verejnosť sa dostali informácie o šokujúcom prípade obchodu s bielym mäsom, kedy neplnoletá dievčina musela za 24 hodín sexuálne uspokojiť neuveriteľných 176 mužov.

Sexuálna obeť patrila do skupiny dievčat, ktoré vylákali podvodníci z Rumunska do Grécka a sľúbili im prácu čašníčky alebo opatrovateľky detí. Keď však prišli na miesto, "ujala" sa ich albánska mafia.

Zločinci nútili dievčatá vyzliecť sa do spodnej bielizne a ponúkať sa mužom pri bare. Na jedenie dostávali iba chlieb, vodu a paradajky. Okrem toho ich pravidelne bili a vyhrážali sa im zmrzačením v prípade, ak nebudú plniť ich príkazy. Jedna z dievčin vydržala takto žiť desať mesiacov, potom sa jej podarilo utiecť. Následne všetko oznámila polícii. Členovia albánskeho gangu, ktorý dievčatá pásol, si prišli na viac ako 100 tisíc euro.

Rumunskému úradu pre odhaľovanie zločinu (Dicota) sa už podarilo dolapiť ženu, ktorá dievčatá do Grécka poslala. Podľa vyšetrovateľov kupliari nútili tínedžerky za deň uspokojiť desiatky klientov. Takýmto spôsobom im zarobili viac ako 100 000 eur, informoval server tn.cz.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu