Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Zvrhlík vo vláde: Bulharský premiér mal chuť na maloletú (14) tenistku!

Bojko Borisov (vľavo)
Bojko Borisov (vľavo) (Zdroj: TASR)

SOFIA - Premiér Bulharska Bojko Borisov čelí obvineniu zo sexuálneho obťažovania tenistky Sesil Karatančevovej, ktorá to potvrdila pre denník Vatan. Vtedy štrnásťročná Karatančevová si počas herného sústredenia v Sofii zahrala s niekdajším ministrom vnútra Borisovom tenisový zápas.

 "Stavili sme sa o 20 alebo 50 levov a ja som prehrala. Išla som za ním, aby som mu dala peniaze, no on povedal, že si chce zahrať odvetu, tak sme si vymenili čísla. Prvá správa prišla po hodine a pol. Síce si nepamätám, čo presne bolo v tej správe, bolo to však niečo, čo ďaleko prekračovalo hranice chápania 14-ročného dievčaťa," uviedla terajšia reprezentantka Kazachstanu.

Správy údajne dostávala ďalej, no odpovedala na ne len krátkym textom: "Musím trénovať". Keď bola momentálne 22-ročná tenistka v roku 2005 na večeri, kam ju pozvala Bulharská tenisová federácia vďaka jej postupu do štvrťfinále Roland Garros, dostala správu z neznámeho čísla: "Nie je dnes nádherný deň? Akurát na milovanie. Včera som ťa videl v nádherných šatách," stálo v "smske" určenej pre Karatančevovú. "Keď som sa opýtala, kto to je a zistila som, že je to Borisov, prišla mi ďalšia správa: 'Neprídeš do môjho hotela?'" uviedla Karatančevová, ktorá túto správu ukázala otcovi. Jej otec si to išiel vydiskutovať s Borisovom do hotela.

Borisov sa slovnými výpadmi otca tenistky bránil, vraj "ju miluje ako svoju dcéru a nikdy by jej nič také nespravil".

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu