Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Koniec agónie: Brutálne znásilnená a podpálená Oksana (†18) zomrela!

Oksana zraneniam podľahla
Oksana zraneniam podľahla (Zdroj: YouTube)

DONECK - Ukrajinka Oksana Makarová, ktorú pred niekoľkými týždňami brutálne znásilnili a napadli traja muži v meste Mykolajiv, zomrela dnes ráno v doneckej nemocnici. Jej šance na prežitie boli od začiatku mizivé.

"Zomrela o 07:30 hodín (06:30 SELČ). Začalo u nej pľúcne krvácanie, ktoré sme zastavili, potom prišla srdcová zástava. Trikrát sme vykonali masáž srdca, ale spustiť sa nám ho nepodarilo, pretože nastali príliš vážne zmeny v organizme. Poškodenie utrpeli všetky najdôležitejšie orgány," povedal profesor Doneckej kliniky Emil Fistal.

"Už som to hovoril niekoľkokrát, poranenia, ktoré mala, boli teoreticky i prakticky nezlučiteľné so životom. Najskôr ju škrtili, mala asfyxiu, už si mysleli, že zomrela. Takéto dusenie vedie k hypoxii mozgu. Potom ju zapálili. Ležala na mraze 10 hodín, tlela a dýchala horľaviny. To celé dohromady samozrejme viedlo k ťažkému úrazu. Tieto tri týždne žila iba vďaka najmodernejšej intenzívnej liečbe," dodal lekár.

Makarová sa stala obeťou trojice mladých mužov 10. marca. Útočníci, z ktorých dvaja boli synmi ukrajinských prominentov, ju zavliekli do prenajatého bytu a tam ju znásilnili. Pred tým, než ju zapálili a hodili do jamy na stavbe, dievča škrtili. Po útoku jej museli amputovať ruku a obe nohy. Okrem toho jej zhoreli obličky a mala spálených 50 % tela.

 

Zábery nie sú vhodné pre maloletých divákov a ľudí s citlivou povahou

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu