Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Zahanbená speváčka: V taške na letisku sa jej triasol vibrátor!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

MIAMI - Najradšej by zaliezla pod stôl! Asi tak sa musela cítiť anglická speváčka a herečka Tulisa Contostavlos, keď ju letisková ochranka požiadala, aby vypla vibrátor, ktorý jej našli v taške.

Dvadsaťtriročná čiernovláska, ktorá momentálne pôsobí ako porotkyňa v britskej talentovej súťaži X Factor, si vyrobila poriadny trapas. V pondelok totiž neprešla bezpečnostnou kontrolou na miamskom letisku. Dôvod zadržania jej batožiny budí úsmev na perách. Pracovníci si totiž všimli, že vibrovala. Po prehliadke zistili, že slečna v nej mala sexuálnu pomôcku.

S bizarným zážitkom sa britská kráska pochválila aj svojim priaznivcom na Twitteri. "Kázali mi otvoriť tašku a vybrať z nej všetko von. To ma úplne zabilo," napísala. Väčšina fanúšikov sa nad tým len pousmiala, niektorým to však nedalo a neodpustili si na jej adresu uštipačnú poznámku.

Nie je to prvýkrát, čo Tulisa na verejnosti deklarovala fakt, že sa rada obšťastňuje mechanickou alternatívou muža. Na Valentína ju médiá zachytili, ako v istom sexshope nakupovala hračky pre dospelých.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu