Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Verejne poníženie na letisku: Z batožiny im vytiahli vibrátor a nalepili na tašku!

Sexuálna pomôcka bola pripevnená na vrch tašky Zobraziť galériu (2)
Sexuálna pomôcka bola pripevnená na vrch tašky (Zdroj: wavy.com)

HOUSTON - Pár z Virginie sa rozhodol zažalovať americké aerolinky po tom, čo ho vystavili verejnému poníženiu. Nepáčilo sa im, že zamestnanci letiska z batožiny bez toho, aby ich o tom upovedomili, vytiahli vibrátor a prilepili na tašku.

Christopher Bridgeman a Martin Borger tvrdia, že sa stali terčom posmechu kvôli svojej sexuálnej orientácii. Stoja si za tým, že si ich pracovníci manipulujúci s batožinou vybrali zámerne, aby ich zosmiešnili pred ostatnými cestujúcimi. Videli totiž, že na štítku je uvedené mužské meno, tak vydedukovali, že pasažier je homosexuál. Od spoločnosti United-Continental preto žiadajú finančné odškodnenie za nemajetkovú ujmu. Prečo si ho však nenárokujú od samotného letiska, ktoré určuje pravidlá kontroly batožiny, nie je známe.

Bizarný incident sa stal ešte v máji minulý rok, keď sa dvojica vracala z dovolenky z Costa Ricy do rodnej Virginie. Po prílete do Norfolku pri vyzdvihovaní batožiny s hrôzou zistili, že jedna z ich cestovných tašiek bola otvorená. Navyše, na jej vrchu bol lepiacou páskou pripevnený ružový vibrátor.

"Bol som šokovaný, zdesený, cítil som sa veľmi trápne," opísal svoje pocity Martin (35). "Všetci okolostojaci ľudia na nás čumeli a z ich pohľadu bolo zrejmé, ako sa na celej situácii dobre zabávajú," dodal Christopher (34).

Vedenie United-Continental Airlines záležitosť prešetrilo a uzavrelo s tým, že na ich strane nedošlo k žiadnemu pochybeniu. Obaja muži teraz dúfajú, že v ich prospech rozhodne aspoň súd.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu