Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Sexuálna mašina: Nat testuje vibrátory, vyskúšala ich už viac ako tisíc!

Nat má svoju prácu rada
Nat má svoju prácu rada (Zdroj: inflexwetrust.com)

TRURO - Nat Garveyová má podľa mnohých prácu snov. Ročne zarába 25 000 libier (takmer 30 000 eur) za to, že testuje sexuálne hračky. Tvrdí, že tento džob "vyhovuje jej potrebám".

Teraz dokonca dostala ponuku na 200 000 libier (cca 240 000 eur) za návrh kolekcie sexuálnych hračiek pre istú internetovú firmu. A niet divu. Nat totiž vie, o čom hovorí. Už vyskúšala viac ako tisícku najrôznejších vibrátorov, ale aj latexových oblečkov a provokatívnej spodnej bielizne.

"Nepracujem obklopená kancelárskymi potrebami a počítačmi. Namiesto toho mám kopec zaujímavých hračiek, s ktorými sa môžem hrať. Nie som ale závislá na sexe. Naopak, myslím si, že reprezentujem úplne normálne ženy, ktoré, podobne ako ja, tieto veci kupujú," povedala testérka.

"Sexuálne pomôcky už nie sú tabu. Dievčatá žijúce samé ale aj páry by mali vedieť, ako takéto veci môžu obohatiť ich život. Ja ich hodnotím a každý týždeň vypracujem správu," vysvetlila.

Mladá žena si je vedomá, že niektorí ľudia si myslia, že takáto práca je dosť nechutná, ale nie je to tak. Jej rodina a priatelia vedia, čo robí a niektorí z nich si myslia, že jej práca je perfektná. Výhodou je aj to, že pracuje zo svojho domu v meste Truro a pracovná doba je flexibilná.

"Už som otestovala hŕbu podivných či skvelých hračiek, ale aj pár veľmi zlých. Keďže som normálne dievča s normálnym telom, dokážem posúdiť, ako a či to vlastne funguje. Moja práca je síce trochu iná, ale je fajn a uspokojuje moje potreby. Čo viac by som si mohla priať," dodáva spokojná Nat.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu