Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Smrť šialencov (18): Zabili sa pri surfovaní na aute v 120 km/h!

Zábery odvysielali na súde vo Floride
Zábery odvysielali na súde vo Floride (Zdroj: YouTube)

FLORIDA - Osemnásťroční mladíci Carlos Velazco a Hunter Perez z Floridy zahynuli kvôli hlúpemu nápadu surfovať na aute. Viseli na streche SUV svojho kamaráta Joshua Rittera (19), keď nezvládol v rýchlosti 112 km/h zákrutu, vyletel z cesty, auto sa prevrátilo a začalo horieť.

V aute boli ešte dvaja ďalší pasažieri, ktorí tesne pred tragickou nehodou počuli, ako Hunter zo strechy volá: "Ak sa zabijeme, tak si pamätajte, že toto bol Carlosov nápad!" A Carlos dodáva. "Hej, je to šialené!"

Keď si mladíci uvedomili, že narazia, vydesene kričali na Joshuu, nech zastaví. Už bolo ale neskoro. Auto sa prevrátilo, Carlosa odhodilo niekoľko metrov a Huntera rozdrvilo. Z horiaceho vozidla sa podarilo uniknúť vodičovi aj zvyšným dvom spolucestujúcim. Všetci traja skončili v nemocnici.

Ritterovi hrozilo podľa amerických zákonov až 35 rokov za zabitie, nakoniec dostal len rok domáceho väzenia a päťročnú podmienku. Na súde vzlykal a ospravedlňoval sa rodičom svojich mŕtvych kamarátov: "Nedokážem vôbec povedať, ako strašne ľutujem to, čo sa stalo. Kiež by som to mohol vrátiť." Plakať však už nepomôže.

Smrť pri surfovaní na aute

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu