Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Policajt každý druhý deň znásilňoval dievča, od jej siedmich rokov!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

THAMES VALLEY - Zvrhlý pedofilný policajt (43) znásilnil malé dievčatko, pričom ho pohlavne zneužíval až do pätnástich rokov. Spomínané dieťa navyše nebolo jeho jedinou obeťou.

K zločinu došlo ešte v roku 2004, keď Mohammed Younis (43) prvýkrát znásilnil svoju obeť. Pokračoval v tom ďalších osem rokov. Páchateľ tým vraj riešil nezhody a nedostatok sexu v manželstve.

Younisa z polície medzitým vyhodili po tom, čo sa zistilo, že opakovane zastrašoval svedkov a pozýval na schôdzky dievčatá, ktoré boli ešte pod zákonom. V policajnej uniforme ho tiež pristihli, ako sa opitý potácal po uliciach a náhodne zastavoval dopravu.

Svoju zlosť si zvrhlík vybíjal tak, že sexuálne zneužívanie dievčaťa ešte vystupňoval. Niekoľko rokov ju znásilňoval každý druhý deň. Iné dievčatko zas opakovane nútil, aby sa dotýkalo jeho genitálií.

"Toto je ten nejotrasnejší prípad, aký som kedy videl. Je ťažké predstaviť si niečo horšie. A je ťažké predstaviť si horšieho policajta. Vaše obete ste okradol o detstvo a spôsobil im strašnú psychickú traumu," povedal na adresu obvineného sudca Francis Sheridan.

Younis sa k žiadnemu zo svojich zvrátených činov nepriznal, napriek tomu ho pod ťarchou dôkazov za znásilnenie a sexuálne obťažovanie odsúdili na osemnásť rokov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu